blank
Asuman Doğan tarafından
06 Kasım, 2025 10:39 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

CHP Karabük İl Yönetiminde Görev Dağılımı Yapıldı

9 Ekim 2025 tarihinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Olağan İl Kongresi'nde seçilen yeni il yönetimi, yapılan ilk toplantı ile görev dağılımını belirleyerek çalışmalarına resmen başladı.

İl Başkanı Vedat Yaşar Başkanlığında yapılan İl Yönetim Kurulu toplantısında; İl Sekreteri Tunay Tunç , İl Saymanı Halil Özdemir, İl Bilişim Sorumlusu Olcay Toker(Basın - Medya) , İl Eğitim Sekreteri Okan Harun Malkoç (Gençlik Politikaları) , Yerel Yönetimler İl Bşk Yrd. Cavit Keskinci, Örgütlerden Sorumlu İl Bşk Yrd. Mustafa Erten, Seçim ve Hukuk İşleri İl Bşk Yrd. Av. Samet Yılmaz, STK ve Derneklerden Sorumlu İl Bşk Yrd. Ekrem Altun, Send. ve Emekli Platformu İl Bşk Yrd. Cemal Çetinkaya, Kültür – Sanat- Turizm İl Bşk Yrd. Şükran Akgül, Kadın ve Çocuk Hakları İl Bşk Yrd. Müzeyyen Çelebi, Sağlık Politikaları İl Bşk Yrd. Şule Sönmez Keskin, Sanayi ve İşveren İşleri İl Bşk Yrd. Varol Akça, Tarım Orman Hayvancılık İl Bşk Yrd. Nevzat Odabaş, Çevre – İklim Şehircilik İl Bşk Yrd. Rıfat Aksoku, Aile ve Sosyal İlişkiler İl Bşk Yrd. Hafize Çaylıoğlu, Mahalle Tems. ve Muhtarlıklar İl Bşk Yrd. Kemal Yirmibeş, Enerji ve Doğal Kaynaklar İl Bşk Yrd. Osman Çelik, İl Bşk. Yrd. Harun Demir, İl Bşk.Yrd. Selçuk Demir olarak belirlendi.

İl Başkanı Vedat Yaşar,"CHP Karabük İl Yönetim Kurulu olarak tüm Örgütümüzle birlik ve beraberlik içerisinde partimizi Genel Başkanımız Sn Özgür ÖZEL önderliğinde iktidara taşıyacağımıza inancımız tamdır. Yerelde olduğu gibi Genelde de bölgemizde ve ülkemizde iktidar olacağız." dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da 80 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

Samsun’un İlkadım ilçesinde düzenlenen iki ayrı operasyonda toplam 80 bin 160 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Ş.D. (22) isimli şahsın park halinde bekleyen aracında ve çevresinde şüphe üzerine yapılan aramada çöp poşeti içinde 32 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheli şahıs gözaltına alındı. U.K. (23) ve B.D. (37) isimli şahısların kullandıkları depoda yapılan aramada da 48 bin 160 adet sentetik ecza ele geçirildi. Her iki operasyonda toplam 80 bin 160 adet uyuşturucu hap ve sentetik ecza ele geçirilirken, şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin