Reklam
Reklam
DADADA
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
02 Ekim, 2025 13:54 tarihinde yayınlandı
0

CHP Karabük İl Başkan Adayı Karaoğlu, Eflani Kongresi’nde Partililerle Buluştu

CHP Karabük İl Başkan Adayı Sedat Karaoğlu, Eflani İlçe Kongresi kapsamında düzenlenen programda partililerle bir araya geldi.

Tek listeyle gerçekleştirilen kongre öncesi konuşan Karaoğlu, partinin tabanla olan bağını güçlendirmenin önemine dikkat çekti.

Karaoğlu, “Eflani, Ovacık, Yenice ve Eskipazar gibi ilçelerimizde CHP’nin tabanını güçlendirmek önceliğimiz olmalı. Şehir merkezlerinde siyaset yapmak ve bürokraside etkin olmak elbette önemli, ancak işin temeli bu bölgelerde başlar. İl Başkanı seçilirsem, bu iletişimi ve kalkınma çalışmalarını öncelikle buralardan başlatacağız” dedi.

Eflani’de CHP’nin hak ettiği desteği henüz tam anlamıyla alamadığını kaydeden Karaoğlu, “Bundan sonra pilot bölgeler belirleyeceğiz. Bu bölgelerden hareketle planlı ve düzenli çalışmalar yapacağız. Eflani, Ovacık ve Yenice gibi bölgelerde uygulayacağımız stratejilerle partimizin tabanını güçlendireceğiz. Bir yıl sonraki seçimleri düşünerek şimdiden hazırlıklarımızı yapacağız. İlçe başkanlarımız ve yöneticilerimizin birbirleriyle sürekli irtibat halinde olması, partimizin başarısı açısından çok önemli” ifadelerini kullandı.

Karaoğlu, konuşmasında partililere seslenerek birlik ve dayanışmanın önemine de dikkat çekerek,  “CHP’yi hak ettiği konuma taşımak için hep birlikte hareket etmeliyiz. İlçe örgütlerimiz ve belediyelerimiz arasındaki koordinasyonu en üst seviyeye çıkaracağız. Her bir yönetici ve parti gönüllüsü, bu sürecin bir parçası olacak. Eflani’den başlatacağımız çalışmalar, diğer ilçelerimize de örnek teşkil edecek.” diye konuştu. Kongreye katılanlara teşekkür eden Karaoğlu, partinin geleceği için atılacak adımların önemine değinerek,  “Eflani’de yapılacak olan bu planlı çalışmalar sadece ilçemiz için değil, Karabük genelinde CHP’nin güçlenmesine de katkı sağlayacaktır. Amacımız, partimizi daha güçlü ve örgütlü hâle getirmek. Bunun için tabanımızdan başlayarak tüm ilçelerde etkin çalışmalar yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin