CHP İl Başkanı'ndan Millet Bahçesi Tepkisi! - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
cha jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
26 Mayıs, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

CHP İl Başkanı’ndan Millet Bahçesi Tepkisi!

CHP)  İl Başkanı Vedat Yaşar Millet Bahçesindeki çalışmaların durdurulmasına tepki göstererek,  “Önce Kent Meydanı, derken Millet Bahçesi olarak devam eden ancak ödenek kısıtlamasına gidilerek çözümsüz bir noktaya getirilen, Millet Bahçesi denilen çelik yığınının bir an önce bitmesini istemekle de yine bu ucube Millet Bahçesini  kabullenme gibi bir çelişkiye düşürülüyoruz” dedi.

Kent Meydanına yapılan Millet Bahçesi inşaatının tasarruf tedbirlerine takılarak durdurulmasına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar tepki gösterdi.

İl Başkanı  Vedat Yaşar,  Millet Bahçesi yapılan alanın bir zamanlar yeşillikler içinde 100 Evler mahallesi olduğunu hatırlatarak, “Bir zaman önce ani bir hareketle bir gecede tarumar edilen yeşillikler içindeki  100 Evler ve  sonrasında yerine yapılan sözde Kent meydanı, beton yığını. Karabüklüler için umursamazca yapılmış bir göz yazığı. Milyonlarca liranın heba edilmesi. Kimin parası sizin bizim hepimizin parası” dedi.

Aradan çok geçmeden kararın değiştiğini ve beton yığını olan Kent Meydanının Yüksek Makamlarca Millet Bahçesi  olarak yapılmasına karar verildiğini ifade eden İl Başkanı Yaşar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bir zaman önce ani bir haraketle bir gecede tarumar edilen yeşillikler içindeki 100 Evler ve  sonrasında yerine yapılan sözde Kent meydanı, beton yığını. Karabüklüler için umursamazca yapılmış bir göz yazığı. Milyonlarca liranın heba edilmesi. Kimin parası sizin bizim hepimizin parası.

Aradan çok geçmedi birkaç yıl sonra ne oldu.

Karar değişti Beton yığını Kent Meydanının Yüksek makamlarca Millet Bahçesi olmasına karar verildi. Milyonlarca lira harcanacak yapılan meydan yine milyonlarca lira harcanacak yıkıldı. Kimin parası sizin bizim, hepimiz parası.

Başladı Millet Bahçesi, nasıl bahçeyse bu seferde çelik yığını.

Yine harcanan milyonlar ve göz yazığı ve görüntü kirliliği.

Biz Karabük Merkez de yaşayanlar bu çelik  yığını bahçeye üzülerek ve çevresel açıdan fedakarlıklar içinde olumsuzlukla  bakarken ne oldu.

Hepimizin bildiği gibi 22 yıldır bu ülkeyi çıkmazın içine sürükleyenlerce ve o kafaya hizmet edenlerce alınan karar sonrasında bu sözde Millet Bahçesi şu anki haliyle tasarruf tedbirlerine takıldı. Yani üç yıl süreyle çalışmalar durduruldu.

Biz Karabüklülerde şu anki haliyle bu mezberelikle enaz üç sene yaşamak zorunda bırakılıyoruz ve bu süre zarfında da  Göz yazığı olarak bakmaya devam edeceğiz.

İşin garip bir tarafında şu, Bizler alınan bu ekonomik kararlarla; ülkemizin bu duruma gelmesinde hiçbir Dahli olmamasına rağmen, ekonomik ve yaşamsal kalite açıdan bedel ödemek zorunda bırakılıyoruz ayrıca bu Millet Bahçesi denilen çelik yığınını bir an önce bitmesini istemekle de yine bu ucube Millet Bahçesini  kabullenme gibi bir çelişkiye düşürülüyoruz.

İşte Göz yazığı ve Biz Karabüklülerde verilen değer ve Umursamazlık.

Yazık oldu. Olmaya da devam edecek gibi.

Takdir sizlerin sevgili Karabüklüler.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin