Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Ocak, 2017 14:14 tarihinde yayınlandı
0

CHP Ve ADD Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan’ı Unutmadı.

Uğur Mumcu ve Gaffar Okan’ın ölüm yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu İlçe Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Safranbolu Şube Başkanlığı bir basın açıklaması yaptı.
“VURULDUK EY HALKIM UNUTTUNUZ BİZİ” dememeleri için Cumhuriyetimize sahip çıkalım diyerek bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu İlçe Başkanı İbrahim Ayhan ve Atatürkçü Düşünce Derneği Safranbolu Şube Başkanı İsmet Zühtü Saraçoğlu şu açıklamayı yaptılar:
“En değerli evlatlarını teröre kurban veren ülkemizde , demokrasi şehitlerimizi anmak artık günlere sığmıyor.
150 yılı bulan demokrasi kavgamızda, özgürlük için, demokrasi için, eşitlik için.adalet için,halkının mutluluğu için öne atılanlar hep katledildiler. Mithat Paşalar, Namık Kemaller, Kubilaylar, Taylan Özgürler, Abdi İpekçiler, Muammer Aksoylar, Bahriye Üçoklar, Uğur Mumcular Gaffar Okkanlar ve daha niceleri… Kendilerinden sonra mücadeleye atılacakların önünü kesmek,yıldırılmak için katledildiler. Ancak hiçbir kalleş cinayet bizleri mücadeleden vazgeçiremedi.
Uğur Mumcu, dinci yapılanmanın giderek ülkeyi ele geçirdiğini anlatıyordu.Rabıta ile başlayıp, tarikat-emperyalizm-terör ortaklığının ahtapot gibi Türkiye’yi sardığını söylüyordu.Cemaatlerin milli eğitime sızdığını,amaçlarının devleti ele geçirerek laik cumhuriyeti yıkmak olduğunu yüksek sesle söylüyordu. İlk fırsatta Türk Silahlı Kuvvetlerini,yargıyı,üniversiteleri ele geçirip, sonrada tüm Atatürk devrimlerini yıkıp, cumhuriyetimizi din devletine dönüştüreceklerini haber veriyordu.Gaffar Okkan da vatanımızın bölünmez bütünlüğünü savunduğu için katledildi.
Öldürüldüler.
Kimler öldürdü diye soruyorlar.
Merak edenler Türkiye’ye baksınlar. Cumhuriyetin kurumları yıkıldı.Atatürk devrimlerini ayaklar altına aldılar.Vatanı bölmek ,parçalamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Ama mücadele bitmedi.
Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği mücadeleden, Gençliğe Hitabe ve Bursa Nutuklarından güç alarak mücadeleye devam edeceğiz.Karanlığın üzerine onun cesareti ile yürüyoruz.Devrim şehitleri ölümsüzdür.
YAŞASIN CUMHURİYET.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor kupa macinin hazirliklarini tamamladi VN9ZwIzk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer, son çalışmada taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.

Hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, antrenmanın ardından özel uçakla Ankara’ya hareket etti.

22 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Stefan Savic, Taha Emre İnce, Wagner Pina, Mustafa Eskihellaç, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu yer aldı.”

Bizi sosyal medyadan takip edin