Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2024 08:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cezaevinden çıktı, 200 bin liralık mücevher hırsızlığından yeniden cezaevine girdi

Samsun’da 60 bin liralık ziynet eşyası hırsızlığından bir süre önce tutuklanıp 8 gün sonra cezaevinden serbest bırakılan kadın, bu kez bir evden 200 bin liralık mücevher çaldığı iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Atakum ilçesinde 14 gün önce girdikleri evden S.Y. adlı kadın ile birlikte 60 bin liralık altın çaldıkları iddia edilen S.K. adlı kadın, arkadaşı ile birlikte çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 8 gün cezaevinde kalan S.K., cezaevinden tahliye olarak serbest kaldı.
S.K.’nin cezaevinden çıktıktan 3 gün sonra bu kez de Atakum Yenimahalle’de kapı dilini düşürerek girdiği evden 200 bin lira değerinde mücevher çaldığı iddia edildi. Güvenlik kamerası görüntüsünden mücevher hırsızlığını S.K.’nin gerçekleştirdiği ve üzerindeki monttan polis tarafından kimliğinin tespit edildiği öğrenildi.
Recep Tokur Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan S.K., güvenlik kamerası görüntüsünden kendisini ele veren mont üzerinde bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren ve suçlamaları kabul etmeyen 3 çocuk annesi S.K. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2025 08:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da tartışma kanlı bitti: 25 yaşındaki genç başından ağır yaralandı

Çorum’da cadde üzerinde iki küme ortasında çıkan hengamede 25 yaşındaki bir genç başından aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı.
Olay, gece saatlerinde Bahabey Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ulaş K. (25) ile kimliği belirlenemeyen kişi yahut bireyler ortasında şimdi bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa müddette büyüyerek hengameye dönüşen olayda Ulaş K., başına aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, etraftaki vatandaşlar da durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sıhhat takımı sevk edildi. Ağır yaralı genç, birinci müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için polis takımlarınca geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin