Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ocak, 2024 12:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cezaevi firarisi polisten kaçamadı

Samsun’da hakkında kesinleşmiş 15 yıl 8 ay 14 gün hapis cezası bulunan ve birkaç gün önce cezaevinden firar eden hükümlü, polis tarafından yakalandı.
Kasten yaralama, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak gibi suçlardan aranan, hakkında kesinleşmiş 15 yıl 8 ay 14 gün hapis cezası bulunan hükümlü H.Ş. (32), birkaç önce cezaevinden firar etti. H.Ş.’nin yakalanması için teyakkuza geçen Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri şahsın saklanabileceği adresleri araştırmaya başladı. Polisin sürekli takibi sonucu H.Ş.’nin İlkadım ilçesinde bir adreste gizlendiği tespit edildi. İkamete düzenlen operasyon sonucu kaçak firari kıskıvrak yakalandı.
Gözaltına alınan hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin