Reklam
Reklam

Çeyrek asırlık su sıkıntısı sona eriyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Şubat, 2017 11:39 tarihinde yayınlandı
0

ZONGULDAK ’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından çeyrek asrıdır hidrofor sistemi ile su ihtiyacı karşılanan 14 katların isale hatları değiştirilerek su direk verilmeye başlanacak.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Çengelburnu Mahallesi’nde 14 katların su problemini kökten çözüme kovuşturacaklarını söyledi. Demirtaş konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Belediye başkalığı görevine talip olduğumuzda, vaatlerimizden biride su sorunu yaşayan 14 katların bu sorunu çözmekti. 14 katlarda hidrofor sistemi kullanıldığından, yüksek katlarda oturan vatandaşlarımızın dairelerine su çıkmıyordu hem de hidrofor siteminin harcadığı elektrikten dolayı burada oturan vatandaşlarımız daha fazla elektrik parası ödemek zorunda kalıyorlardı. Bu mahallede yaptığımız yeni su isale hattı çalışmaları sonucu artık vatandaşlarımız bu sorunlardan kurtuluyor ve 14 katlarda oturan vatandaşlarımız suya daha kolay ve daha ucuza kavuşacaklar. Ayrıca beldemizin her tarafında Gülüç’ü yeniden imar etme çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bu çalışmalarımız sona erdiğinde, ortaya bambaşka bir Gülüç çıkacak. Bizi izlemeye devam edin.” Dedi.
Başkan Demirtaş çalışmaları en kısa sürede bitirmek için tüm ekiplerin seferber edildiğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta fuhuş operasyonunda 2 tutuklama

zonguldakta fuhus operasyonunda 2 tutuklama FIJzkuwi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince fuhşa teşvik ve aracılık suçlarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde fuhşa teşvik ve aracılık eylemlerini deşifre etmek amacıyla 2 aylık bir çalışma yürüttü. İncelemeler sonucunda mağdur kadınları erkeklerle buluşturduğu tespit edilen İ.Ç. ve A.B., 16 Haziran’da düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 34 bin 65 TL nakit para ve soruşturmaya konu dijital materyaller ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 17 Haziran’da adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Valilik, toplum ahlakını bozan suçlara karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin