Ceylan: “Halkın içinden geldim, sürekli halkımız ile iç içeyiz” - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Eylül, 2015 12:56 tarihinde yayınlandı
0
0

Ceylan: “Halkın içinden geldim, sürekli halkımız ile iç içeyiz”

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ceylan, Siyasette Çıraklık dönemini ve Kalfalık dönemini geçtiğini ifade ederek, artık Ustalık döneminde olduğunu söyledi
AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ceylan, Siyasette Çıraklık dönemini ve Ustalık dönemini geçtiğini ifade ederek, artık Ustalık döneminde olduğunu söyledi.
Seçim çalışmaları çerçevesinde Gazetemizi ziyaret eden Ceylan, Gazetemiz Haber Müdürü Nurettin Acar’a seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Ziyaretinde Dağlıca ve Iğdır’da şehit düşen asker ve polislerimize Allah’tan rahmet ailelerine ise başsalığı dileyen Ceylan “ Ülkemiz zor günler geçiyor. Ancak bu zor günleri Allah’ın izni ile aşacağız. Terör illetini ortadan kaldıracağız. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacak. Bu terör olayları tabi ki ekonomimizi etkiliyor, yatırım yapılmıyor” dedi.
18 Eylül tarihinde milletvekili adaylarının belirleneceğini hatırlatan Ceylan “ Seçim çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Basın kuruluşlarını, sivil toplum örgütlerini, ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde gerek Karabük Merkez’de gerekse ilçelerinde şahsıma gösterilen ilgiden oldukça memnunum. Ziyaretlerimizde sana ihtiyacımız var diyorlar. Allah nasip eder milletvekili seçilirsem tüm şimdiye kadar edinmiş olduğum tecrübelerimi Karabük için elimden geldiği kadar kullanacağım. Gerek milletvekili dönemimde, gerekse bakan yardımcılığı görevimde Karabük’e bir çok hizmetlerimiz olmuştur. Tabiki bu hizmetlerimizi diğer arkadaşlarımızla yaptık. Ben projeci adamım bunu Karabük halkı çok iyi bilir. Yeni projelerle Karabük ve ilçelerimize daha çok hizmetler getireceğiz”
HALKIN İÇİNDEN GELDİM, SÜREKLİ HALKIMIZ İLE İÇ İÇEYİZ
AK Partinin kuruluş aşamasında yer aldığını belirten AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Mehmet Ceylan “ Ben teşkilat adamıyım. Halkın içinden geldim, sürekli halkımız ile iç içeyiz 1999 yılından bugüne kadar telefon numaram aynı. Şimdiye kadar bana ulaşamayan kimse olmamıştır. Kapılarımız halkımız için her zaman açık oldu. Bundan böylede açık olacak. Kendimi fazla tanıtmama gerek yok, çünkü Karabük’lüler beni çok iyi tanırlar. Ben Safranbolu’nun Gümüş Mahallesindeki bir çok kişiyi ismi ile tanırım. Eğer teşkilatlarımız uygun görüp beni milletvekili adayı gösterirlerse ve milletvekili seçilirsem Karabük halkına hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecektir. Çünkü, hem milletvekilliğim döneminde hem de Bakan yardımcılığım döneminde Karabük’e bir çok yatırım yaptık. Bu yatırımları herkes görüyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baruden patent basarisi finans alaninda turkiye ucunculugu HaG9B4Eb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 08:45 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ’den patent başarısı: “Finans” alanında Türkiye üçüncülüğü

Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2025 yılı patent performansının değerlendirildiği sıralamada en iyiler arasına girerek “Finans” alanında Türkiye’de ilk 3’te yer almayı başardı.

Türkiye’nin yenilikçilik ve Ar-Ge performansını geliştirmek hedefiyle Patent Effect tarafından hazırlanan “Türkiye’nin Patent Raporu 2025” listesi yayımlandı. Bartın Üniversitesi (BARÜ) açıklanan listede “Patent Şampiyonu Üniversiteler” kategorisinde yer alarak önemli bir başarıya imza attı. Farklı kategorilerde değerlendirmelerin yapıldığı raporda BARÜ, “Finans” alanındaki patent başvurularıyla Türkiye’nin en iyileri arasına girdi.

Raporda, farklı alanlarda en çok patent başvurusu yapan ilk 10 üniversite açıklandı. BARÜ, 2025 yılında finans alanında gerçekleştirdiği patent başvuru sayısıyla devlet ve vakıf üniversiteleri arasında 3’üncü sırada yer aldı. BARÜ üçüncülüğü İstanbul Teknik Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, İstanbul Medipol Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi ile paylaştı.

Bilimsel çalışmaların katma değere dönüşmesinin önemini vurgulayan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, “Bartın Üniversitesi olarak bilgiyi değere dönüştürme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Patent başvurularında elde ettiğimiz başarıyı da daha ileri taşımak adına nitelikli projeler üretmeye ve bu projeleri patent süreçleriyle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda araştırma-geliştirme ekosistemimize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin