Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2024 09:57 tarihinde yayınlandı
0

Çetinkaya, “Karabük’te hükümet ve belediye işbirliği ihtiyaç halindedir”

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, vatandaşların saha ve gönül belediyeciliği istediğini, göreve geldiğinde bu eksikliği gidereceğini belirtti.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, 31 Mart seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.
Esnafları ziyaret edip sokaklarda vatandaşlar ile buluşan Çetinkaya, akşamları ise evlerde toplantılar gerçekleştiriyor.
“Çaldığımız kapılardan vatandaşın ilgi, alakası fevkalade yerinde” diyen Çetinkaya, şunları söyledi: “Güzel iyi bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuğun sonu hizmet olacak. Karabük önümüzdeki 5 yılda ihya olacak. Çağın gereksinimlerini karşılayan modern yaşama alanlarıyla donatılmış, kültür sanat faaliyetlerinin bol bol olduğu, sosyal alanların oluşturduğu bir Karabük için yola çıktık. Görüyoruz ki halkımızın da böyle bir Karabük beklentisi var. Bizlerde önümüzdeki 5 yıl Karabük’ü inşa edeceğiz, hem de birlik ve beraberlik içerisinde olup gönülleri de ihya edeceğiz. Mükemmel bir 5 yıl hemşerilerimizi bekliyor.

1 1
Karabük’ün bitkin ve yorgun bir yapısı olduğunu belirten Çetinkaya, “Mahallelerimiz, sokaklarımız kan kaybediyor, vatandaş bundan şikayetçi. Vatandaş saha belediyeciliği, gönül belediyeciliği istiyor. Arazide gezen belediye başkanı istiyor. Bizde bunu fazlasıyla hemşerilerimize vereceğiz. Önümüzdeki 5 yıl hem mahallelerimiz hem sokaklarımızı, yaşam alanlarımızı yakışır hale getireceğiz. Özellikle çarşı bölgesinde akşam 5’den sonra hayat yok deniliyor, bakıyoruz birçok mahallemiz kan kaybetmiş durumda. Biz taze bir kan olarak, Özkan Çetinkaya olarak sahaya ineceğiz” dedi.

2
Karabük’te 15 yılın ardından hükümet belediyeciliğin tercih değil, ihtiyaç hali olduğunu aktaran Çetinkaya, “Hükümet ve belediye iş bilirliği ciddi icraatlar ortaya koyan bir sistem. Halkın talep ettiği de artık şu 15 yıl yeter, 5 yıl artık bir omuz omuza verilsin, hizmetler gelsin. Hizmetler için kapılar çalınsın, emekler verilsin, bu hizmetlerde Karabük’e gelsin. AK Parti siyasi söylem değil, icraat partisidir. Projeler bizim vazgeçilmezimizdir. Karabük’ün sorunlarını biliyoruz, çözümlerini biliyoruz, Karabüklülerin ne talep ettiklerini biliyoruz. İnşallah bu talepleri karşılayan projeleri önümüzdeki günlerde sunacağız” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
golcuk tabiat parki bayram sonrasi sessiz guzelligine burundu DidSizpN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Gölcük Tabiat Parkı bayram sonrası sessiz güzelliğine büründü

Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, bayram yoğunluğunun ardından huzur dolu atmosferine geri döndü. Gökyüzünün göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

Türkiye’nin en önemli doğa turizmi merkezlerinden biri olan ve ’tabiatın kalbi’ olarak nitelendirilen Bolu’daki Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde on binlerce tatilcinin akınına uğradı. Şehir dışından gelen ziyaretçilerin oluşturduğu tatil yoğunluğunun bitmesiyle doğa harikası parkta sessizlik hakim oldu. Çam ormanlarının arasındaki saklı cennet kalabalığın çekilmesiyle o bilindik “soft” güzelliğine büründü. Rüzgarsız havada gökyüzünün maviliği ve ağaçların yeşil tonlarının göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin