Karabük’te Bizim Radyo ve Televizyonu (BRTV) sahipleri, Mehmet Çetinkaya ile Osman Çetinkaya’nın vefat eden annesi Döndü Çetinkaya (83) toprağa verildi.
BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Yardımcısı Osman Çetinkaya’nın annesi Döndü Çetinkaya dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Çetinkaya için 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi, Merkez Camii’nde tören düzenlendi.
Cenazeye Çetinkaya’nın yakınlarının yanı sıra AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çetinkaya’nın naaşı Eflani ilçesine bağlı Osmanlar Köyü Aile Mezarlığında toprağa verildi. (İHA)


Çetinkaya ailesinin acı günü
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.


