Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Şubat, 2022 08:46 tarihinde yayınlandı
0

Çelikoğlu D.Ç’de yetkili sendika Öz Çelik-İş oldu

Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesi, Çelikoğlu Demir Çelik Sanayi ve Limited Şirketinde resmi yetkili sendika oldu.
Geçtiğimiz günlerde Çelikoğlu D.Ç’de çalışan yaklaşık 330 işçiyi üye yapan Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlığı tarafından yetki tespitini yaptırmıştı.
Çelikoğlu D.Ç’de yetkili sendika olan Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, “Her şeyden önce süresi içinde itiraz etmeyerek, işçilerin sendikalı olma hakkına ve tercihine saygı ile yaklaşan işadamımız Remzi Özçelik’e teşekkür ederim. Özçelik, fabrikasında çalışan yaklaşık 330 işçinin sendikalı olma talebini gayet olumlu karşıladı.
Geçtiğimiz hafta yetki tespitini almıştık ve bir hafta içinde itiraz olmadığından dolayı da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çelikoğlu Demir Çelik Sanayi ve Limited Şirketinde bizim yetkili sendika olduğumuz yönünde belgemizi de gönderdi. Çelikoğlu D.Ç’de en iyi şekilde iş barışının, huzurunun ve üyelerimizin memnuniyetinin devam ederek büyümesini, Remzi Özçelik ile birlikte sağlayacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Tüm Çelikoğlu D.Ç. çalışanlarına sendikamıza hoş geldiniz diyor ve hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Çelikoğlu D.Ç. Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özçelik ise açıklamasında, “Biz Çelikray ailesi olarak büyük bir aileyiz. Tüm çalışanlarımızın her biri, ailemizin bir bireyidir. Beraber üretiyoruz, beraber kazanıyoruz ve şimdi de Özçelik İş Sendikası bünyesinde çalışanlarımızın sendikalı olması bizi daha da mutlu etti. Şirketimize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbu ozbekistandaki teknoloji zirvesinde turkiyeyi temsil etti vEBhH1L7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ Özbekistan’daki teknoloji zirvesinde Türkiye’yi temsil etti

Karabük Üniversitesi (KBÜ), Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Central Asian University (CAU) ev sahipliğinde düzenlenen CAU Tech Hackathon 2026’ya katıldı.

Karabük Üniversitesi öğrencilerinden oluşan VisioMed takımı, 17 ülkeden 228 takımın katıldığı CAU Global Tech Summit 2026’da sağlıkta yapay zekâ projeleriyle öne çıktı.

“AI in Healthcare” kategorisinde yarışan KBÜ VisioMed takımı; Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri Zeynep Bostancı, Reyyan Türk, Nuray Yavuz ve Mustafa Eren Tonbuloğlu’ndan oluştu. Takım, 36 saatlik süreçte deri hastalıklarının teşhisine yönelik yapay zekâ algoritmaları geliştirdi.

Arş. Gör. Kadriye Öz ve Arş. Gör. Elif Dorukbaşı danışmanlığında yürütülen çalışmada, tıbbi görüntü verileri kullanılarak hastalık türlerini sınıflandıran ve lezyonlu bölgeleri tespit eden modeller geliştirildi.

Teknik değerlendirmede sınıflandırmada 21.60, segmentasyonda 31.48 puan alan takım, toplamda 53.08 puanla 228 ekip arasında 22’nci sırada yer aldı.

Zirvede, Vincent Wilczynski ve Sebastian Thrun gibi uluslararası akademisyenlerin yer aldığı jüri tarafından yapılan değerlendirmelerde, Karabük Üniversitesi ekibinin geliştirdiği model teknik açıdan incelenerek beğeni topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin