Ramazan Öztürk tarafından
21 Ocak, 2024 15:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çaylı, Seçim Startını Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi yeniden Yenice Belediye başkanlığına aday gösterilen mevcut Başkan Zeki Çaylı, seçim startını vererek çalışmalarına  başladı.

Partililer birlikte Cumartesi pazarını ziyaret eden Başkan Zeki Çaylı; "Birbirinden kıymetli ve değerli arkadaşlarımızla birlikte bugün ‘Bismillah’ diyerek seçim startını verdik. Bugün MHP Yenice İlçe Başkanımız Eyüp Elieyioğlu, teşkilatımız ve arkadaşlarımız ile birlikte her zaman olduğu gibi Cumartesi pazarını ve esnafımızı bugünde ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın ilgisine teşekkür ederiz.Halkımızın hemşerilerimizin dua ve desteklerine talibiz. Allah utandırmasın" dedi. blank "Biz Yenice sevdalıyız ve hizmet etmeye aşığız" diyen Çaylı;  "Halkın sevinciyle sevinmek, üzüntüsüyle üzülmek en yüce makamdır, mevkidir. Bizim Sevdamız Yenice. Benim geçmişimde burada, geleceğimde burada. Sokağa indiğim zaman kiminin abisiyim, kiminin kardeşiyim, kiminin evladıyım, kiminin amcasıyım. Bizim kapımızda, gönlümüzde bir belediye başkanı olarak değil bir abi, kardeşiniz olarak, sevgi ve samimiyetle her zaman halkımıza açıktır" diye konuştu. (Ramazan Öztürk)  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da gasp ettikleri telefonla dudak dolgusu yaptıran 2 kadın yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde 17 yaşındaki bir kızın cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 2 kadın şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin gasp ettikleri telefonu satarak bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları ortaya çıktı.
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.E. (17) isimli mağdur, E.Y. (26) ve R.Ş.A. (25) tarafından bir eve götürüldü. Burada darp edilen genç kızın iPhone marka cep telefonu gasp edildi. Şüphelilerin, gasp ettikleri telefonu yaklaşık 20 bin liraya sattıkları ve elde ettikleri parayla bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları belirlendi.
Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında E.Y. ve R.Ş.A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.Ş.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Y. hakkında ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi kararı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin