Çaylı: "Bu saldırı vatandaşların haklarına yapılan bir gasptır" - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Kasım, 2022 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaylı: “Bu saldırı vatandaşların haklarına yapılan bir gasptır”

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı çocuklar için düzenlenen oyun parklarına zarar verildiğini belirterek, “Parkımıza zarar veren kötü niyetli kişilerin çocuklarımız için yapılan hizmetleri yok etmeye kırıp dökmeye hakkı yok. Bu çirkin saldırı yapılan çalışmalar ve verilen emek bir yana vatandaşların haklarına yapılan bir gasptır” dedi.

konuyla ilgili incelemelerinin sürdüğünü ifade eden Başkan Zeki Çaylı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sözün bittiği yerdeyiz, artık diyecek bir şey bulamıyoruz. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Kalaycılar Mahallemizde bulunan çocuklarımızın hizmetine sunulan oyun parkına, zarar verildiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.Oyun parkındaki oyun gruplarının birçoğu kırılarak kullanılmaz hale getirildi. Parkımıza zarar veren kötü niyetli kişilerin çocuklarımız için yapılan hizmetleri yok etmeye kırıp dökmeye hakkı yok. Bu çirkin saldırı yapılan çalışmalar ve verilen emek bir yana vatandaşların haklarına yapılan bir gasptır. Konuyla ilgili incelemelerimiz sürmekte olup, vatandaşlarımızdan ricamız lütfen yapılan hizmetleri tahrip edenleri uyaralım ve şikâyet edelim çünkü Yenice hepimizindir. Kamu malı hepimizin ve zarar gören hepimizin ortak malı, lütfen zarar vermeyelim.Zeki Çaylı ve arkadaşları, halkından aldığı destek ile Yenice’nin yaşam kalitesini her geçen gün daha da artırmak ve daha yaşanabilir bir kent yaratmak için çıktığımız bu yolda azimle çalışmaya devam edecek. Her şeye rağmen halkımıza hizmete devam edeceğiz. Halkımız Ne Derse O! Birlikte Başardık, Yine Birlikte Başaracağız.” (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
sebat genclik 2 ligde 8ZqbRVjG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sebat Gençlik 2. Ligde

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek “Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak.”

Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin