Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ekim, 2023 12:48 tarihinde yayınlandı
0

Çaycumaspor evinde galip geldi

Çaycuma stadında oynanan ve saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı Bayram Çiv-Melih Kaya ve Furkan Topalahmetoğlu hakem triosu yönetti. Karşılaşmada her iki takım Fair Play olarak centilmence oynadı. Maçın ilk yarısında sahada her iki takımda üstün performasn gösterdi. Karşılaşmanın 22. dakikasında Gökçebeyspor ceza sahasında oluşan bir pozisyon sonrasında maçın orta hakemi Bayram Çiv, penaltı noktasını gösterdi. Çaycumaspor takımından Emre Durdu, penaltı atışını gole çevirerek top Gökçebeyspor’un fileleri ile buluştu. Bu dakikaların ardından her iki takımda gol arayışlarına geçti. Ancak karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımdan da gol gelmedi ve ilk yarı Çaycumaspor’un üstünlüğü ile kapandı.

Maçın ikinci yarısında da sahada iki takımdanda pozisyon üstüne pozisyonlar geldi. Ancak hem Çaycumaspor hem de Gökçebeyspor aradığı şansı bulamadı. 90 dakikalık karşılaşmada Çaycumaspor’un 1-0’lık galibiyeti ile devam ederken, 6 dakikalık duraklama dakikalarında ise herhangi bir gol gelmedi ve karşılaşma Çaycumaspor’un 1-0’lık skorla tamamlandı. Galibiyetle birlikte Çaycumaspor hanesine 3 puan yazdırdı. Maçın ardından takım, taraftarlarla birlikte coşkuyu bir arada kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alapli limaninda tarihi gun yasandi yeni rihtima ilk gemi yanasti 76Hywq1Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı Limanı’nda tarihi gün yaşandı, yeni rıhtıma ilk gemi yanaştı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 2022 yılında yapımına başlanan Marmara Çimento Limanı’nda ilk yükleme heyecanı yaşandı. Yeni rıhtıma yanaşan yabancı bayraklı gemiye yurt dışına gönderilmek üzere çimento yüklemesi yapıldı.

Yaklaşık 50 bin metrekare alan üzerine kurulan limana, Bartın üzerinden gelen yabancı bayraklı gemi demirledi. Geminin, Romanya üzerinden Tuna Nehri hattıyla Sırbistan’a çimento taşıyacağı öğrenildi.

Marmara Çimento Alaplı Limanı sorumlusu Enes Tozkopan yaptığı açıklamada, limana yanaşan ilk geminin yaklaşık 6 bin ton kapasiteye sahip olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Yurt dışına, Romanya Tuna Nehri üzerinden Sırbistan’a çimento sevkiyatı yapacağız. İlk etapta kendi firmamıza hizmet vereceğiz, ardından üçüncü şahıslara da hizmet sunacağız. Bu gemi ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun” diye konuştu

Gerçekleştirilen yatırım sayesinde Alaplı’daki liman, kapasite ve teknolojik altyapı bakımından Batı Karadeniz’in en büyük ikinci iskelesi olma özelliğini güçlendirdi.

Bölge ekonomisine önemli katkı sağlaması beklenen limanın, dış ticaret ve sevkiyat taşımacılığında da aktif rol üstleneceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin