blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Kasım, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çaycumalı Yüzücü Egehan Gemici’den büyük başarı

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde 26-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 11-12 yaş Ulusal Gelişim Projesi yüzme yarışlarında Çaycumaspor Yüzme Takımı sporcusu Egehan Gemici, üstün performans sergileyerek büyük bir başarıya imza attı. Gemici, yarışmalarda 2 A barajı ve 3 B2 barajını geçmeyi başararak Türkiye Bölge Müsabakaları Yarı Finali ve Türkiye Yüzme Şampiyonası Finalleri’ne katılma hakkı kazandı.
Elde ettiği başarıyla Çaycuma’yı gururlandıran genç sporcu, Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya tarafından da tebrik edilerek ödüllendirildi. Kaymakam Kaya, Egehan’ın azmi ve başarılarından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Egehan Gemici, ilçemizin gururu oldu. Kendisini yürekten tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu tür başarılar gençlerimize örnek teşkil ediyor" dedi.
Başarılarından dolayı ailesine, antrenörlerine ve Çaycumaspor Yüzme Takımı’na teşekkür eden Egehan Gemici, Türkiye genelindeki yarı final ve final müsabakalarına hazırlanırken aynı başarıyı tekrarlamayı hedeflediğini ifade etti.
Çaycuma’da genç sporcuların başarıları artarak devam ederken, Egehan Gemici’nin elde ettiği bu önemli başarı ilçedeki diğer gençlere de ilham kaynağı oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Kızılay’dan Gazze için bağış kampanyası

Karabük Türk Kızılay Vilayet Başkanlığı, "Gazze’de Yüzler Daima Gülsün Diye" sloganıyla Gazze’ye yönelik bağış kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, muhtaçlık sahiplerine ulaştırılmak üzere vatandaşların dayanakları bekleniyor.
Karabük Kızılay Vilayet Lideri Av. Cemalettin Yavaşçı, kampanyaya ait yaptığı açıklamada,Gazze halkının içinde bulunduğu sıkıntı duruma dikkat çekerek, Karabüklü hayırseverleri kampanyaya dayanak olmaya davet etti. Yavaşçı, "Gazze’ye yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, bağış açıklamasına ‘Filistin Aşevi’ yazarak takviye olabilir. Bağışlar, direkt bölgedeki insani gereksinimlerin karşılanmasında kullanılacaktır" dedi.
Başkan Yavaşçı, “Kızılay olarak milletimizin bize olan inancını boşa çıkarmamak için çalışıyor, elimizin uzandığı her yerde mazlumların yanında olmaya devam ediyoruz” diyerek takviye davetini yineledi.
Türk Kızılayı, AFAD ile birlikte Gazze’deki insani yardım sürecinde uyum sağlayan ana ögelerden biri olmaya devam ederken, Karabük Vilayet Başkanlığı da bu sürece etkin takviye sunuyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin