Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2014 08:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaycuma’da Yeni İmar Yolları Açıldı

ZONGULDAK ’ın Çaycuma ilçesinde, yedi ayrı bölgede toplam bin 210 metre yeni imar yolu açıldı. Çaycuma Belediyesi Çaycuma’da Atatürk Bulvarı ile Metin Sokak bağlantısı için, Hayrı-Burhan Köktürk’ün arsasından 12 metre genişliğinde 290 metre yeni bağlantı yolu açıldı. Beyler Sokak ile Oktay Olcay Yurtbay Caddesi bağlantısı için, 7 metre genişliğinde 60 metre yeni bağlantı yolu açıldı. Cihan Caddesi ile Yalı Caddesi bağlantı yolu için, 15 metre genişliğinde 215 metre yeni bağlantı yolu açıldı. Atatürk Bulvarına 10 metre genişliğinde 125 metre bağlantı yolu açıldı. İstasyon Tandoğan Caddesi ile Yaşar Doğu Caddesi bağlantısı için 10 metre genişliğinde 240 metre yeni bağlantı yolu açıldı. Üstün Sokak’ta (Bedaş depo yanı) 155 metre yeni yol açıldı. Erdem Sokak ile Mimar Sinan Caddesi bağlantısı için 125 metre yeni yol açıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Seçim döneminde söz verdiğimiz üzere Çaycuma’da yeni imar yolları açmaya başladık. Çalışmalar devam etmektedir. Yeni yollar açarken vatandaşlarımız da Belediyemize zorluk çıkarmadıkları gibi destek de olmaktadır. Bu nedenle vatandaşlarımıza da gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Arslan’dan Kızılay için ilginç benzetme

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Kızılay’ın kuruluş yıl dönümünü nedeniyle yayımladığı kutlama bildirisinde, Kzılay’ı, çaresizliğin üzerine doğan bir sabah güneşine benzetti.
Vali Nırtaç Arslan, Türk Kızılay’ın 157. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı iletide, Türk Kızılay’ının Türk milletinin yardımseverlik ve dayanışma hislerinin kurumsal bir temsili olduğunu söz etti. Arslan iletisinde, "1868 yılında ’Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti’ ismiyle kurulan Türk Kızılay’ı, yalnızca bir yardım kuruluşu değil, tıpkı vakitte milletimizin sıkıntı zamanlardaki teminatı, umutların sönmeye yüz tuttuğu anda yanan bir ışıktır. Çalışanların emeğiyle, gönüllülerin vicdanıyla ve halkımızın takviyesiyle büyüyen Türk Kızılay’ı afetlerde birinci alana inen, kan bağışında hayat kurtaran, yetimlere yuva olan, fakirlere aş olan bir hayır kervanıdır. Kızılay’ın kırmızı hilali, sadece bir amblem değil, adeta çaresizliğin üstüne doğan bir sabah güneşidir" sözlerine yer verdi.

"Türk Kızılay’ı gurur kaynağımızdır"
Kızılay’ın, yaşanan afetlerde beşere ve canlıya yardım eli olduğunu da hatırlatan Vali Arslan, "Depremlerde, yangınlarda, sel felaketlerinde, salgın hastalıklarda, her türlü zorlukta halkımızın yanında olan ve sırf ülkemizde değil, dünyanın dört bir yanında mazlumlara el uzatan Türk Kızılay’ı, gönüllülük ruhuyla hareket eden binlerce çalışanı ile gurur kaynağımızdır.
Bugün, Kızılay’ın yalnızca geçmişine değil, geleceğine de sahip çıkma günüdür. Daima birlikte el vererek, bu uygunluk zincirine yeni halkalar eklemek; dayanışmayı, yardımlaşmayı ve insanlığı yüceltmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu his ve fikirlerle, Türk Kızılay’ının 157. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor; insanlığa umut olan Kızılay neferleri ile takviyesini esirgemeyen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara gönülden teşekkür ediyor, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin