Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen yangında park halinde olan bir araba nedeni şimdi bilinmeyen nedenden ötürü alevlere teslim oldu. Yangın, kısa bir mühlet sonra arabası alev topuna çevirdi.
Edinilen bilgiye nazaran olay, ilçenin Ender mevkii TOKİ konutlarının giriş yolunda gece saat 03.00 sularında meydana geldi. Y.D. yönetimindeki 67 AFE 668 plakalı park halinde olduğu öğrenilen araba bir anda alevlere teslim oldu. Alev topuna dönen yangını söndürmek için olay yerine Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ilişkin takımlar ile jandarma sevk edildi.
Alevlere teslim olan araba takımlar tarafından kısa müddette denetim altına alınmasının akabinde soğutma çalışmaları yapıldı. Yangının çıkış sebebi ise şimdi öğrenilemezken araba ise büyük çapta maddi hasar oluştu. Çıkan yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.