Çaycuma'da Kitap Toplama Kampanyası - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Ekim, 2014 08:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da Kitap Toplama Kampanyası

ZONGULDAK Merkezi İstanbul’da olan Çarşanbalı Hukuk Bürosu bünyesinde çalışan 2 avukat, Çaycuma’da kitap toplama kampanyası başlatarak kitapları bir okula bağışladılar. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bulunan Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi kütüphanesine, Şahin Çarşanbalı ve Derya Özyurt isimli 2 avukat, İstanbul ilinde başlattıkları kitap toplama kampanyasını Çaycuma’da da gerçekleştirdi. Okulda yapılan etkinliğe; CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça ve çok sayıda davetli katıldı. Çarşanbalı Hukuk Bürosu’nun organize ettiği kampanyada ayrıca Çaycuma Belediyesi’nin Bisiklet Topluluğu da kampanyaya eşlik etti. Etkinlikte İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, kitap okumanın yararlarını anlatarak her kesimin her yerde kitap okumasını ve alışkanlık hale getirmesini istedi ve kampanyaya destek olanlara teşekkür etti. CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ise, kitap okumanın çok yararlı olduğunu ve özellikle gençlerin sürekli olarak kitap okumalarını ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerini sundu. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da okula kitap bağışında bulunan tüm destekçi ve katılımcılara teşekkür etti. Program sonunda İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk de Av. Şahin Çarşanbalı ve Av. Derya Özyurt’ta plaket takdim etti. Avukatlar a kitap toplama kampanyasına öncülük eden Çaycuma Belediyesi Bisiklet Topluluğuna da plaket verdi. Ayrıca Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi öğrencileri de okullarına bağışlanan ve kampanyayı başlatan Çarşanbalı Hukuk Bürosu avukatlarına çiçek verdiler. Etkinlik sonunda hatıra fotoğrafı çektirilerek, okul yönetimi tarafından davetlilere ve basın mensuplarına ikramda bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
il genel meclis baskani kirman oldu tkQx7gZi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Genel Meclis Başkanı Kirman oldu

Karabük İl Genel Meclisi’nde yapılan seçimde kullanılan 16 oyun tamamını alan Ahmet Okan Kirman, başkanlığa seçilerek görevi Ahmet Sözen’den devraldı.

İl Genel Meclisi’nin nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında yapılan 3 yıl süreli başkanlık seçiminde AK Parti grubu tarafından tek aday olarak Ahmet Okan Kirman gösterildi.

Yapılan oylamada AK Parti, CHP ve MHP’den oluşan 16 encümen üyesinin tamamının oyunu alan Kirman, Karabük İl Genel Meclis Başkanı seçildi. Kirman, kendisine destek veren meclis üyelerine teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin