Reklam
Reklam

Çaycuma’da “Bizden Bize Türküler ” konseri yapıldı

caycumada bizden bize turkuler konseri yapildi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma Türk Halk Müziği Topluluğu’nun düzenlediği “Bizim Türküler” isimli konser, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Ağır iştirakin olduğu aktiflikte, birbirinden hoş türküler sanatseverlerle buluştu.

Konser, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatırken, salon büsbütün doldu. Gecenin onur konukları ortasında yer alan Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, konser sonunda sahneye çıkarak topluluk üyelerini tek tek tebrik etti. Sanatın ve kültürün kıymetine dikkat çeken Kaymakam Kaya, bu manalı geceye katkı sunan herkese teşekkür etti.

Programın sonunda, Koro Başkanı Ayşen Köktürk ve Koro Şefi Ertuğrul Karabulut’a çiçek takdim edilerek katkılarından ötürü teşekkür edildi. Ayrıyeten konsere takviye veren Çanakçılar Seramik Kurucu ve Onursal Başkanı Mithat Çanakçı da çiçekle onurlandırıldı. Çaycuma Türk Halk Müziği Topluluğu’nun büyük beğeni toplayan bu konseri, sanatın birleştirici gücünü bir kere daha gözler önüne sererken, izleyicilerden tam not aldı.

Etkinliğe; İlçe Kaymakamı Adem Kaya, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, Gökçebey İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Çaycuma Kent Kurulu Lideri İsmail İnam, Gökçebey Kent Konseyi Başkanı Sevgi Kurtoğlu, Çaycuma Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Semra Çakır, Emekliler Derneği Çaycuma Şube Lideri Nizamettin Eyidoğan, Saadet Partisi İlçe Lideri Engin Zeren , Çanakçılar Seramik Kurucu ve Onursal Başkanı iş insanı Mithat Çanakçı ile çok sayıda kalabalık topluluk katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Oda Başkanları, esnafın sorunlarını konuştu

Oda Baskanlari esnafin sorunlarini konustu2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Haziran, 2026 14:17 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KESOB), bağlı odaların başkanlarının katılımıyla geniş kapsamlı bir Başkanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda esnafın yaşadığı sıkıntılar masaya yatırılırken, çözüm için yol haritası belirlendi.

Karabük’te esnaf ve sanatkarların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bir araya gelen KESOB ve oda başkanları, sektörün nabzını tuttu. Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda, üye esnaflardan gelen şikayetler, öneriler ve talepler tek tek ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, özellikle acil çözüm bekleyen konular önceliklendirildi.

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan KESOB yetkilileri, “Amacımız esnafımızın sesini en üst mercilere duyurmak. Bugün burada aldığımız notları ve çözüm önerilerini kapsamlı bir rapor haline getireceğiz. Bu raporu, birliğimiz öncülüğünde ilgili makamlara ileteceğiz. Bu konudaki hassasiyetimiz dün olduğu gibi bugün de devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Toplantıda alınan kararların ve başlatılacak çalışmaların tüm esnaf için hayırlı olması temennisinde bulunulurken, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Yetkililer, hazırlanan raporun önümüzdeki günlerde resmi kurum ve kuruluşlara sunulacağını ve sürecin yakından takip edileceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin