Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mayıs, 2014 08:05 tarihinde yayınlandı
0

Çaycuma Belediyesi Yaşam Alanı için Çalışmalara Başladı

ZONGULDAK Çaycu ma Belediyesi, Seçim dönemin de tanıtımı yapılan “Filyos Ça yı Yaşam Alanı Projesi”nin ilk hazırlıkları başladı. Irmak sette yapımı tamamlanan halı saha ile mezbaha arasındaki arazide düzleme çalışmaları başladı. Çaycuma Belediye Başkanı Bü lent Kantarcı, kendi olanaklarıy la çizdirdiği “Filyos Çayı Yaşam Alanı Projesi” hakkında “Çaycuma’nın ve Bölgenin kaderini değiştirecek, nefes kesen Hayal değil gerçek bir proje” olarak değerlendirdi. Projenin adım adım hayata geçeceğini ifade eden Başkan Bülent Kantarcı, Filyos Çayının iki yanında Batı Karadeniz’e hitabeden bir bölge parkı kurulacağını söyledi. Kantarcı; “İlçenin turizm kapasitesini arttıracak, ilçenin yoğurt başta olmak üzere diğer özelliklerinin ziyaretçiler tarafından algılanmasını ve turizmin çarpan etkisiyle diğer sektörlerde de canlanmasını sağlayacak büyük proje. Batı Karadeniz bölge parkı niteliğinde. Spor, eğlence ve kültürel faaliyetler ana temalar olarak ön planda. Tüm yaş gruplarına yönelik fonksiyonlar, sosyal etkinlikler, sosyal projeler ve sportif faaliyetler. Her yaş ve kabiliyetteki insanlara aktivite ve boş vakit değerlendirme olanakları sunuyor. Gençler ve yetişkin gençler için atletizm, futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, dağcılık eğitimi, bisiklet, kros vb. spor alanları. Çevre ilçelerdeki okulların ve okul öncesi grupların kullanımına yönelik eğitici parklar, yaz programları, izcilik kampı, çocuk tema parkları, küçük hayvanat bahçesi. Engellilerin kullanımına yönelik aktivitelere zemin hazırlanmış alanlar. Yeme içme olanakları. Tarihin arka sayfalarına yolculuğa götürecek Etnografya Müzesi. Açık Sergi alanları. Sandal gezileri. Su sporları. Çocuklar için Macera parkı. Deneme Bilim Merkezi. Zeka Oyunları atölyeleri. Gözlem evi. Adım adım yapılacak kocaman bir proje. Daha iyi bir Çaycuma için, her şeyimiz var. Çaycuma, değişime yelken açıyo” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin