Samsun’da ağır yağışların akabinde çatlaklar oluşan bir lisenin bahçe duvarı, yıkılma riski taşıdığı için denetimli formda yıkıldı.
İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi’nde bulunan İlkadım Atatürk Anadolu Lisesi’nin bahçe duvarında, kentte geçen hafta tesirli olan sağanak yağışların akabinde derin çatlaklar oluştu. Yıkılma tehlikesi oluşturan duvar, etraftakiler tarafından fark edilerek 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve AFAD takımları sevk edildi. Takımların yaptığı incelemede duvarın her an yıkılma riski taşıdığı belirlendi. Güvenlik tedbirleri alınarak duvar denetimli halde yıkıldı. Beklenen bir tehlikeye karşı okul etrafı trafiğe kapatıldı.
Bahçe duvarı ile ilgili inceleme sürüyor.


Çatlaklar oluşan lisenin bahçe duvarı yıkıldı
Samsun Şehir Hastanesi Kavşağı’nda yine kaza: 2 yaralı
Samsun’da sık sık trafik kazalarının yaşandığı Şehir Hastanesi Kavşağı’nda iki otomobilin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı.
Kaza, Canik ilçesi 200 Evler Mahallesi’nde bulunan Samsun Şehir Hastanesi Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 55 AJH 172 plakalı otomobil ile 55 ADU 905 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki aracın sürücüsü yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Samsun Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

