Çatalzeytinliler Derneği Kongresinde Şentürk Dönemi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mayıs, 2017 14:14 tarihinde yayınlandı
0
0

Çatalzeytinliler Derneği Kongresinde Şentürk Dönemi

Karabük’te kurulu bulunan Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin başkanlığına Ozan Şentürk getirildi.
Tek liste gidilen kongrede başkanlığa seçilen Ozan Şentürk, çeyrek asırlık bir dernek olduklarını söyleyerek, “ Bugüne kadar derneğe emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır ve bizde yönetim kurulu olarak bu bayrak yarışında tüm enerjimizi harcayacağız. Ekmeğini yediğimiz ve suyunu içtiğimiz Karabük’te bugüne kadar Çatalzeytinliler olarak bölgeselcilik yapılmamıştır, bundan sonra da yapılmayacaktır” dedi.
Ozan Şentürk başkanlığındaki dernek yönetimi ise şu isimlerden oluştu: “ Recep Sönmez, Murat Aslan, Halil Şenya, Kemal Yüksel, Naim Altun, Levent Ersöz, Erol Açıkgöz, Erol Ünlü, Adem Öztürk, Cevdet Özcan, Orhan Karadeniz ve Selçuk Savcı”

Bizi sosyal medyadan takip edin
23 2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
24 Nisan, 2026 11:09 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti’den tedavi gören çocuklara ziyaret

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve beraberindeki AK Parti heyeti, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Ziyarette hastanede bulunan çocuklarla yakından ilgilenen Salt, miniklerin bayram sevincine ortak oldu. Çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden AK Parti heyeti, ailelerle de sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. İl Başkanı Ferhat Salt, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocuklara selamlarını da iletti.

İl Başkanı Ferhat Salt, burada yaptığı açıklamada, 23 Nisan’ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda geleceğin teminatı olan çocuklara verilen değerin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti.

Çocukların gözlerindeki umut ve yüreklerindeki cesaretin Türkiye’nin yarınlarına olan inancı güçlendirdiğini ifade eden Salt, “Her bir evladımız, Türkiye Yüzyılı’nın mimarları olacaktır. Başta hastanede tedavi gören yavrularımız olmak üzere tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden kutluyorum. Sağlıkla, mutlulukla ve neşeyle dolu nice bayramlar diliyorum.” dedi.

Ziyarete, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay ve AK Parti teşkilat yöneticileri eşlik etti. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay ise çocuklara, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan’ın mektubunu takdim etti.

İl Başkanı Ferhat Salt, ziyarette kendilerine eşlik eden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara ve hastane ekibine teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin