Reklam
Reklam

Çatalzeytin Otizm Engelliler Derneği Konser Düzenledi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Aralık, 2014 09:23 tarihinde yayınlandı
0

KASTAMONU Çatalzeytin Otizm Engelliler Derneği konser düzenledi.
Konser saat 19.00’da Çatalzeytin kapalı spor salonunda başladı. Konserin sunuculuğunu sanatçı Engin Arda’nın yaptığı programa Kaymakam Recep Koşal, Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz, Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, MHP İl Başkanı İlhan Engin, Kastamonu Özyeniay Rehabilitasyon Merkezi sahibi Yusuf Öz, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, engelli aileleri ve vatandaşlar katıldılar.
Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından emekli öğretmen Ergun Usta günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Usta’dan sonra Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz konuşma yaptı. Uğuz konuşmasında Çatalzeytin’i yaşlı ve engelli rehabilite merkezi olarak turizme açmayı planladıklarını, Kızılay ile yaşlı bakım merkezi çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Kaymakam Recep Koşal konuşma yaptı. Koşal konuşmasında bu organizasyonu düzenleyen Dernek Başkanı Fatma Cincioğlu’na teşekkür etti. Koşal’dan sonra Dernek Başkanı Fatma Cincioğlu konuşma yaptı. Cincioğlu “Bizim burada bu organzeye yapmamızda katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.
Gecede Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş ve Kastamonu Özyeniay Rehabilitasyon Merkezi sahibi Yusuf Öz kısa konuşma yaptılar.Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş bir engelliye tekerlekli sandalye hediye etti.Programa hava muhalefeti nedeniyle sanatçı Işık Manço katılamadı. Yerel sanatçılar Yavuz-Selim Demirci kardeşler konsere gelenlere keyifli dakikalar yaşattılar.
Program sonunda sanatçı Engin Arda, Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz ve Kaymakam Koşal’a teşekkür belgesi takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Rektör Özölçer Dünya Şampiyonu Basancı’yı kabul etti

rektor ozolcer dunya sampiyonu basanciyi kabul etti tLIZQiZc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, FISU Dünya Üniversiteler Combat Sporları Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olarak Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatan millî sporcu ve BEUN Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Sude Nur Basancı’yı kabul etti.

8-13 Haziran 2026 tarihleri arasında dünyanın farklı ülkelerinden başarılı sporcuların mücadele ettiği organizasyonda Muaythai branşında ringe çıkan millî sporcu Sude Nur Basancı, şampiyonluk yolunda güçlü rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Uluslararası arenada elde ettiği tarihi başarının ardından Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, dünya şampiyonu Sude Nur Basancı ile başarı yolculuğu ve şampiyona süreci hakkında bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, göstermiş olduğu üstün performans ve kazandığı dünya şampiyonluğu dolayısıyla Basancı’yı tebrik ederek teşekkür belgesi ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin kuruluş yılı olan 1924’ü ve kuruluş adı Maden Mühendislik Mektebini simgeleyen özel plaketi de başarılı sporcuya hediye etti.

Rektör Özölçer’den Dünya Şampiyonuna tebrik ve plaket

Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ziyaret kapsamında yaptığı konuşmada şu ifadeleri dile getirdi:

“Üniversitemizin ve ülkemizin adını uluslararası alanda gururla duyuran sevgili öğrencimiz Sude Nur Basancı’yı yürekten kutluyorum. Dünya şampiyonluğu gibi son derece önemli bir başarıya ulaşmak büyük emek, disiplin ve kararlılık gerektirir. Sude Nur’un daha önce de elde ettiği dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarındaki dereceler; azmin, inancın ve sistemli çalışmanın da en güzel örneklerinden biridir.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sportif, kültürel ve sosyal alanlarda da en iyi şekilde yetişmelerini önemsiyoruz. Sude Nur Basancı, kazandığı altın madalya ile hem ülkemize hem de üniversitemize yeniden büyük bir sevinç yaşatmıştır. Sevgili öğrencimizi, değerli antrenörlerini, Spor Bilimleri Fakültemizin kıymetli akademisyenlerini ve bu başarıda emeği bulunan herkesi gönülden tebrik ediyor; değerli öğrencimize spor kariyerinde ve yükseköğrenim hayatında başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin