karabuk
İmsak 05:42
Güneş 07:06
Öğle 13:05
İkindi 16:18
Akşam 18:54
Yatsı 20:14
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
14 Mayıs, 2015 07:51 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Çankırı’da Kargo Aracından Sızan Kimyasal Madde Korkuttu

ÇANKIRI 'da bir kargo kamyonunda sızan tarım ilacı bir kişinin zehirlenmesine neden oldu. Polis zehirli kimyasal madde olma şüphesiyle bulvarı trafiğe kapattı. Olay. Ahmet Talat Onay Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kargo firmasının kamyonunda bulunan tarım ilacı, kargo personeli Aykut Sarı tarafından kaldırılırken delindi. Sızan ilaçtan etkilenen kargo personeli zehirlendi. Diğer personeller tarafından durumun 112 Acil Servisine bildirilmesinin ardından bölgeye gelen ambulansla zehirlenen işçi Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis, her ihtimale karşı bulvarı 45 dakika trafiğe ve insan geçişine kapadı. Olay yerine gelen AFAD ekipleri zehire karşı koruyucu özel kıyafetlerini giyerek kamyonda inceleme yaptı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Amiri Hakan Köroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, korkulacak bir durum olmadığını söyledi. Durumun sızıntıdan kaynaklandığını aktaran Köroğlu, "Kargo kamyonuyla bir bidon gelmiş. Bidonda sızıntı meydana gelmiş. Sızıntıdan bir arkadaşımız etkilenmiş. Sonra bize bildirdiler. Her ihtimale karşı bölge polis tarafından kapatıldı" dedi. Korkulacak bir durum olmadığını dile getiren Köroğlu, "Tarım ilacını arkadaşlarımız uygun bir şekilde tahliye ediyor" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin