Karabük Postası tarafından
10 Şubat, 2015 08:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çankırı POMEM’de 14. Dönem Başladı

ÇANKIRI Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü (POMEM), 14. Eğitim Öğretim Dönemi başladı. 253 polis adayının başvuru yaptığı 14. Eğitim Öğretim Dönemi, POMEM konferans salonunda yapılan ilk ders ile başladı. Törende konuşan POMEM Müdürü Ömer Sülün, 12 Eylül 2005 yılında açılan polis eğitim merkezinden bugüne kadar 3 bin 074 polis adayının mezun olduğunu ve Türk Polis teşkilatına katıldığını belirtti. Amaçlarının donanımlı polisler yetiştirmek olduğunu anlatan Sülün, 14. Eğitim Öğretim Döneminde eğitim görecek olan 253 polis adayına başarılar diledi. Çankırı Valisi Vahdettin Özcan da polisliğin kutsal ve zor bir görev olduğunu ifade ederek, polisliğin en önemli şartının disiplin olduğunu kaydetti. Polis adaylarına 'disiplinli olun' uyarısında bulunan Özcan, polis adaylarından Çankırı'yı gezmelerini ve kentin güzelliklerini görmelerini istedi. Törene Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Milletvekili İdris Şahin, Baro Başkanı Erkan Köroğlu, Başsavcı Doğan Kaya, İl genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker ile kamu görevlileri ile polis adayları katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

150 yıllık tarihi konakta çıkan yangın söndürüldü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaklaşık 150 yıllık tarihi konak çıkan yangın denetim altına alınırken, 7 kişi son anda kurtuldu.
İzzetpaşa Mahallesi Akseki Sokak’ta Pınar Ç.’ye ilişkin 3 katlı konutta şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Konuttan bir kişinin sese uyanması sonrası yangını fark eden 5’i çocuk olmak üzere 7 kişi son anda kendilerini dışarı attı. Alevler kısa müddette tüm meskeni sararken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis takımları sevk edildi. Takımların 2 saatlik müdahalesiyle yangın denetim altına alınarak söndürüldü. Yaklaşık 150 yıllık olan tarihi konak büsbütün yanarak kullanılmaz hale geldi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin