blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2024 04:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

CANiK çocukları geleceğe kök salıyor

CANiK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı fidan dikimi ile kutladı. Samsun’da gerçekleştirilen ‘CANiK Çocukları Geleceğe Kök Salıyor’ etkinliğine tüm CANiK çalışanları, yöneticileri ve aileleri katıldı.
CANiK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı orman projesi ile kutladı. Samsun’da gerçekleştirilen ‘CANiK Çocukları Geleceğe Kök Salıyor’ etkinliği kapsamında, CANiK çocuklarını temsilen fidan dikimi gerçekleştirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün CANiK için tahsis ettiği alanda gerçekleştirilen fidan dikim törenine; yönetim kurulu, çalışanlar, çalışanların çocukları, eşleri, aileleri ve yakınları olmak üzere yaklaşık 300 kişi katıldı. Festival havasında geçen etkinlikte, çocuklar için pamuk şeker ve kurabiye dağıtımı, yüz boyama aktivitesi ve sosis balon şovun yer aldığı eğlenceli bir alan oluşturuldu.

"Yarınların başarılarını temsil edecek köklü bir ormana dönüşecek"
CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral, "CANiK olarak kurulduğumuz günden bugüne ülkemize katma değer oluşturmayı sürdürürken, doğamızı ve doğal kaynaklarımızı korumak için de üzerimize düşen görevleri yerine getirme konusunda büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha yeşil ve daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, CANiK’in genç nesilleri adına diktiğimiz fidanlar, tıpkı onlar gibi, yarınların köklü ormanına dönüşecek. Çocuklarımız geleceğe kök salarken, Samsun’daki ormanımız CANiK ailemizin başarılarının bir sembolü olarak yükselmeyi sürdürecek. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bütün evlatlarımız için barış ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum” dedi.

"Önceliklerimiz arasında daima geleceğin ve nesillerin korunması var"
CANiK Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Komite Başkanı Didem Aral, “Bir taraftan üretirken diğer taraftan ekonomik hedeflerin ötesine geçerek toplumsal ve çevresel sorumluluklarımızın farkında olmak bizim için her zaman çok değerli. Önceliklerimiz arasında daima geleceğin ve nesillerin korunması var. Bu ancak bugün, gelecek için yapılanlarla mümkündür. CANiK olarak kurumsal sosyal sorumluluk komitemizin farklı alanlarda yürüttüğü sürdürülebilirlikle ilgili, dünyamıza ve gelecek nesillere katkı sağlayacak her projeyi önemsiyoruz, desteklemeye devam edeceğiz. CANiK ailesi olarak evlatlarımıza ve tüm dünyaya daha güzel bir gelecek bırakma hedefi ve sorumluluğuyla çalışmalara devam ediyoruz. 2023 yılı sonunda temellerini attığımız ve 2024 yılının ilk ayından itibaren büyük bir şevk ve heyecanla çalışmalarımıza başladığımız CANiK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Komitesi olarak, BM Global Compact Sürdürülebilirlik Amaçları rehberliğinde çok değerli bir yola çıktık. Bu kapsamda da Samsun’da evlatlarımızla ilk CANiK Hatıra Ormanı’nı yeşertmek için bir araya geldik. Çocuklarımızla birlikte gelecek nesillerin, soluyacak temiz havaya ve keşfedecek güzel ormanlara sahip olmasını gönülden istiyoruz. Onlarla birlikte bir fark oluşturarak dünyayı ve yaşanabilirliğini koruma umuduyla yolumuza devam edeceğiz. Bu vesileyle, bu cennet vatanı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bizlere ve biricik çocuklarımıza armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kıymetli silah arkadaşları başta olmak üzere, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Komitemize her zaman tam destek veren ve desteğini her zaman hissettiren Sayın Yönetim Kurulumuza ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hayrullah Zafer Aral’a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Alkollü traktör sürücüsü 3 araca çarparak durabildi: O anlar kamerada

Çorum’da 1.76 promil alkollü olduğu tespit edilen traktör şoförü, 3 araca çarparak durabildi. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.
Olay, Alaca ilçesi Zile Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, CçA. idaresindeki 19 AES 721 plakalı traktör, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıktı. Traktör, evvel Hakan K. yönetimindeki 06 TNL 80 plakalı arabaya, akabinde park halindeki 19 AEN 831 ve 19 ADG 648 plakalı arabalara çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan bir araba de gerisinde park halinde bulunan 71 FD 800 plakalı araca çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sıhhat grubu sevk edildi. Kazada talih yapıtı ölen ya da yaralanan olmadı. Olay yerine gelen trafik polislerinin yaptığı denetimde traktör şoförünün 1.76 promil alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü şoförün ehliyetine el konulurken, traktör otoparka çekildi. Şoföre toplam 10 bin 260 TL idari para cezası uygulandı.
Öte yandan, kaza anı cadde üzerinde bulunan bir iş yerine ilişkin kameraya güvenlik kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin