Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Satranç Turnuvası tamamlandı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Mart, 2018 14:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Satranç Turnuvası tamamlandı

Safranbolu Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Satranç Turnuvası Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesinde hafta sonu tamamlandı.

Safranbolu Belediyesinin destekleri ile Türkiye Satranç Federasyonu Safranbolu İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen ve 4 kategoride gerçekleştirilen Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Satranç Turnuvası oldukça çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Toplam 120 sporcunun katıldığı turnuvanın çok çekişmeli geçtiğini belirten Türkiye Satranç Federasyonu Safranbolu İlçe Temsilcisi İsmail Kırmızı, “İlçemizde Satranç sporunun gelişiminde desteğini sürekli yanımızda hissettiğimiz başta Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Fatih Ürkmezer, Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. İsmail Ragıp Karaş,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Safranbolu halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

Satranç turnuvasına öğrencilerin yoğun ilgi göstermesinin sevindirici olduğunu belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, bu tür turnuvaların sıklıkla düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Ürkmezer şöyle devam etti; “ Gençlerimizin her alanda gelişmesini çok önemsiyoruz. Satranç gençlerin ve çocukların stratejik düşünme, sonraki adımları hesaplama gibi önemli meziyetlerin gelişmesini sağlayan bir spordur. Bu anlamda Safranbolu Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize her türlü desteği sağlamaya hazırız. Yine spor, kitap okuma, zeka geliştirici aktivitelere yönlendirmek üzere çeşitli etkinliklere de devam ediyoruz. Ben turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum.”

Toplam 4 kategoride yapılan turnuvada ilk 3’e girenler ise şöyle sıralandı:

A Kategorisinde: Yağız Eymen Açıkgöz (Safrn. Belediye Spor ), Yusuf ufuk Toprak, Yaman Çınar

B Kategorisinde: Ahmet Tuğşat Öz, Melih Güplüce, Mehmet Emir Öztürk

C Kategorisinde: Mehmet Kaan Ellialtıoğlu ( Sfrn. Belediye Spor ) Mehmet Bayıryol, Elif Sude Doğdu Sfrn. Belediye Spor )

D Kategorisinde: İbrahim Can Egemen Meriç (Sfrn. Belediye Spor), Furkan Demir, Evren Atayman

Bizi sosyal medyadan takip edin
ugur ucar kimse kusura bakmasin bu penalti dunyanin hicbir yerinde calinmaz DPwUXb1r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Uğur Uçar: “Kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor galibiyeti sonrası, “Futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Çorum FK, konuk ettiği Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor lehine verilen penaltı kararını eleştirdi. Kazanmaya devam edeceklerini kaydeden Uçar, “Çok mutluyuz. Oyuncularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum. Aslında maç beklediğimiz gibi başladı, golü de bulduk. Ama ne hikmetse Erokspor’u maça ortak ettiler. Ama bugün Kadir Gecesi’nin hürmetine herhalde çok güzel bir gol oldu, çok mutluyuz. Takım kenetlendi, şehir kenetlendi, bir aile olduk ve inşallah bunu devam ettireceğiz. Kazana kazana gideceğiz” dedi.

Penaltı kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Uçar, “Osman Hoca’yı çok severim, saygı da duyarım ama futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz. Erok şampiyon olacaksa onlara başarılar dileriz, sezon sonunda görüşürüz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin