Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ekim, 2016 14:44 tarihinde yayınlandı
0

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlanıyor

1-7 Ekim tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve programlarla kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla, Türk Diyanet Vakıf-Sen Karabük Şube Başkanı Abdülkerim Sevgiloğlu bir açıklama yaptı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftasının 1986 yılından bu yana kutlandığını ifade eden Başkan Sevgiloğlu “Camiler ve Din Görevlileri Haftasının Ülkemize,  milletimize, Karabükümüze, İmam Hatibi ile, müezzin kayyımı ile, K.Kursu öğretmeni ve daire çalışanı ile Tüm camiamıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

Hafta münasebeti ile sendika olarak yıllardır Karabükümüzde yaptıkları yardım ve katkılarla camilerimizi ayakta tutan tüm cemaatimizın ölmüşlerinin ruhları için, Hocalarımıza hatimler okutuyoruz. Çarşamba günü de (bugün) Sendika olarak Din Görevlilerimiz ile yapacağımız programda yapılan hatimlerin toplu duasını yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin