Çam Ağacı Park Halindeki İki Aracın Üzerine Devrildi - Karabük Haber Postası
agac 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2025 12:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Çam Ağacı Park Halindeki İki Aracın Üzerine Devrildi

Safranbolu ilçesinde çam ağacının devrilmesi sonucu iki araçta hasar oluştu.

Olay, Yenimahalle Bağlar Sitesi’nde meydana geldi. Yoğun kar yağışının ardından bir çam ağacı, üzerindeki karın ağırlığına dayanamayarak park halindeki iki aracın üzerine devrildi. Araçlarda maddi hasar oluşturan ağaçların belediye ekiplerince kaldırılacağı öğrenildi.

Site sakini Mehmet Özkul, ağacın devrilmesi nedeniyle 2 araçta küçük çaplı hasar meydana geldiğini, kar birikintisi olan diğer ağacın da tehlike oluşturduğunu söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbulu ogrenciler cam adam belgeseliyle cifte final elde etti Chky67v3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’lü öğrenciler “Cam Adam” belgeseliyle çifte final elde etti

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı “Cam Adam” belgeseli iki festivalde finale yükseldi.

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan belgesel, TAYF Kısa Film Festivali ve Narfest Kısa Film Festivali’nde finale kalarak çifte başarı elde etti.

Belgesel, Adana’da yaşayan ve “cam kemik hastalığı” olarak bilinen Osteogenezis Imperfekta ile mücadele eden Zekeriya Ünal’ın yaşam öyküsünü konu alıyor. Yapım, zorlu sağlık şartlarına rağmen hayata tutunan bir bireyin azim dolu mücadelesini beyaz perdeye taşıyor.

Belgeselin yönetmenliğini Ahmet Hakan Kurt üstlenirken, görüntü yönetmenliğini Yusuf Karaaslan yaptı. Proje ekibinde Kerim Demirtaş, Tolga Yüksel ve Tunahan Mirza Gülen yer aldı. Akademik danışmanlığını ise Burak Türten yürüttü.

Festival seçkilerinde yer alarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşan “Cam Adam”, toplumsal farkındalık oluştururken içeriğiyle de dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin