Bolu’nun Göynük ilçesinde canlı tavuk taşıyan kamyon buzlanma sebebiyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada kamyon şoförü hafif yaralandı.
Kaza, Göynük Boyacılar köyü yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içerisinde canlı tavukların bulunduğu A. E. idaresindeki 54 AGR 189 plakalı kamyonu, kesimhaneye gittiği yolda buzlanma sebebiyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan kamyon kayarak yol kenarına devrildi. Kazada kamyon şoförü hafif yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Devrilen kamyonda bulunan canlı tavuklar olay yerine gelen başka bir kamyona yüklenerek kesimhaneye gönderildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Buzlu yolda kontrolden çıkan kamyon devrildi: 1 yaralı
Yeşil Vatan’a 7/24 Nöbet
Ormanların korunması ve orman suçlarının önlenmesi amacıyla yürütülen gece koruma ve önleme faaliyetleri, 7 gün 24 saat esasıyla devam ediyor.
Toplu koruma ekipleri tarafından gerçekleştirilen gece denetimlerinde; orman emvali, üretim sahaları ve ormanlık alanlar düzenli olarak kontrol ediliyor, olası risklere karşı gerekli tedbirler titizlikle alınıyor.
Yetkililerden yapılan açıklamaya göre, uygulamalar tüm işletme müdürlüklerinde kararlılıkla yürütülüyor. Gece gündüz demeden Yeşil Vatan’a sahip çıkan ekipler, olası kaçak ağaç kesimi, izinsiz nakliyat ve yangın riskine karşı 24 saat teyakkuz halinde bulunuyor.
Vatandaşların da duyarlı olması gerektiğini vurgulayan yetkililer, orman yangınları ve kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

