Düzce’de şoförün yol üzerindeki büyükbaş hayvana çarpmamak için hareket yaptığı araba, şarampole uçarak takla attı. Kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, Çamköy temas yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran, Akçakoca istikametinden Düzce istikametine giden Berna Dursun yönetimindeki 67 ZG 591 plakalı araba, 1551. Sokak’ta büyükbaş hayvanları gördü. Şoför Dursun, hayvanlara çarpmamak için hareket yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç şarampole uçarak takla atarken, bölgeye sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Sıhhat grupları araba şoförü Berna Dursun’u olay yerinde birinci müdahaleyi yapmasının akabinde hastaneye kaldırdı. Kaza sebebi ile şarampoldeki araba cazibeli vasıtası ile kaldırıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


8
Büyükbaş hayvana çarpmamak için manevra yapınca aracı şarampole uçtu: 1 yaralı
728
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

