BÜ MYO Öğrencileri Turizm Sektörü Temsilcileriyle Buluştu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mart, 2015 10:04 tarihinde yayınlandı
0
0

BÜ MYO Öğrencileri Turizm Sektörü Temsilcileriyle Buluştu

BARTIN Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, ‘Turizmde İstihdam ve Kariyer Günleri’, sektörün öncü firmalarıyla öğrencileri bir araya getirdi.
Etkinlikte öğrenciler firmalar tarafından kurulan stantlarda konu hakkında bilgi alarak, iş ve staj başvurusunda bulundu. Bartın Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Hande Uyar, sektör temsilcileriyle öğrencileri bir araya getirdiklerini söyledi.
Uyar, buradaki amaçlarının öğrencilere staj ve iş imkânı tanımak olduğunu belirterek, “Son yıllarda gelen turizm talebine paralel olarak turizm tesislerinin sayısının günden güne arttığı görülmektedir. Üniversitelerin sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi ise ancak, üniversite ile sektörün iş birliğiyle sağlanabilir. Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programını olarak da bizler, turizm tesis yöneticilerini üniversitemize davet etmekteyiz. Öğrencilerimizle turizm yöneticilerini bir araya getirdiğimiz bu organizasyonlar sayesinde, öğrencilerimize staj ve okul sonrası iş bulma noktasında yardımcı olmaktayız” dedi.
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Tunay’ın sektör temsilcilerine katılım belgesi verdiği etkinlik, Antalya’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerinin, kurumlarını ve işletmecilik anlayışlarını anlatan sunumlarıyla devam etti. Etkinliğe Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun da katıldı. ‘Turizmde İstihdam ve Kariyer Günleri’ kapsamında öğrenciler katılımcı firmaların kurduğu stantlarda görüşmelerde bulunarak, staj ve iş başvurusunda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin