BÜ İslami İlimler Fakültesi Dekanı Fransa'da Sempozyuma Katılacak - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2015 08:11 tarihinde yayınlandı
0
0

BÜ İslami İlimler Fakültesi Dekanı Fransa’da Sempozyuma Katılacak

BARTIN Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Civelek, Fransa’da düzenlenen iki gün süreli sempozyuma katılacak
Bartın Üniversitesi (BÜ) İslami İlimler Fakültesi Dekanlığından yapılan açıklamada, Prof. Dr. Yakup Civelek’in, 25-26 Temmuz 2015 tarihleri arasında, Fransa’da düzenlenen “Dünyada Yabancı Dil Öğretimi” konulu Uluslararası Sempozyuma Bartın Üniversitesinden katılacağı belirtildi.
Dekanlık açıklamasında sempozyum öncesinde Belçika’nın başkenti Brüksel’e uğrayarak, oradaki İlahiyat, İslami İlimler Fakülteleri ve araştırma merkezleriyle ile ikili ilişkiler konusunda ön görüşmeler yapacağı belirtilen Dekan Civelek’in “Türkiye Üniversitelerinde Arapça Öğretimi Tecrübesi” konulu bir sunum gerçekleştireceği ifade edildi.
SEMPOZYUMA ÇEŞİTLİ ÜLKELERDEN 50 AKADEMİSYEN KATILACAK
Açıklamada ayrıca, Fransa’daki sempozyuma dünyanın çeşitli üniversitelerinden sahalarında uzman 50 akademisyenin katılacağı, sempozyumda akademik düzeyde yabancı dil öğretimi konusunun bütün boyutlarıyla ele alınacağı, sunulan bildirilerin daha sonra bir kitap halinde ilim dünyasının hizmetine sunulacağı belirtildi.
Fransa’dan önce Brüksel’e giderek, orada İlahiyat ve İslami İlimler alanındaki eğitim veren Fakültelerle görüşmeler yapacağını ifade eden Dekan Civelek, sempozyumda tebliğ sunmasına ek olarak, Bartın’ı ve Bartın Üniversitesini uluslararası akademik camiaya tanıtma imkanı elde edeceklerini, Brüksel ve Fransa’daki bazı önemli üniversitelere ikili ilişkiler konusunda görüşmeler yapmayı planladıklarını söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
spor yaparken fenalasan hemsire hayatini kaybetti ZpOyJGRl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Spor yaparken fenalaşan hemşire hayatını kaybetti

Zonguldak’ta bir salonda spor yaptığı esnada fenalaşarak hastaneye kaldırılan hemşire, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir spor salonunda yaşandı. Türk Kızılay Zonguldak Şubesi’nde görev yapan hemşire Eda Kerim Tekin (47), spor salonunda antrenman yaptığı esnada rahatsızlandı. Fenalaşan Tekin için salona çağrılan sağlık ekipleri, hemşireye ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eda Kerim Tekin’in 21 yıldır Kızılay’da görev yaptığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin