Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bu adayı görenler timsah sanıyor

Ordu’nun sakin şehir unvanına sahip Perşembe ilçesi sınırında bulunan ve doğal bir oluşum olan ‘Timsah Adası’ ilk kez görenlerin ilgisini çekiyor.
Ordu’nun Perşembe ilçesi, eşsiz güzellikleri ile doğa sevenlerin ilgi odağı oluyor. Perşembe ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Belicesu Mahallesi’ndeki ‘Timsah Adası’ ise yazları ziyaretçi akınına uğrarken, görenler hem şaşırıyor hem de hayran kalıyor. Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Envanteri’nde bulunan adanın karayla birleştiği alandaki kumsal halk plajı olarak da kullanılırken ada, uzak ve yüksek bir açıdan suyun içerisindeki timsahı andırıyor.

“Doğru açıdan bakmak gerekiyor”
Yavuz Oğuz isimli vatandaş, adanın yüksek bir noktadan bakıldığında timsaha benzediğini belirterek, “Yaz aylarında burası insanların tatil yaptığı nokta olarak değerlendiriliyor. Kışın da zaten balık avlanıyor. Ada aslında timsaha birebir benziyor ancak doğru bakış açısının ayarlanması gerekiyor. Ağzı kapalı timsaha çok benziyor. Adayı merak edenler çok geliyor. İnsanlar merak edip buraya geliyorlar” diye konuştu.

“İnsanlar merak ediyorlar”
Zekiye Şahin ise bu noktanın çok güzel bir koy olduğunu, timsaha da çok benzediğini söyledi. Şahin, “Doğal bir ada, insanlar merak edip buraya geliyorlar ve çok beğeniyorlar. Yukarıdan bakıldığında gerçekten de timsaha çok benziyor” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tünelde yapılan sollama kazayla sonuçlandı: 2’si çocuk 5 yaralı

Gümüşhane’de tünel içerisinde sollama yapan araba ani fren yapınca birebir istikametteki ticari araçla çarpıştı. Kazada 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Gümüşhane’nin Hacıemin Mahallesi’nde bulunan Hacıemin-3 Tüneli’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, Okan Y. yönetimindeki 29 AAH 113 plakalı araba, Gümüşhane istikametinde seyir halindeyken tünel içerisinde sollama yaptığı sırada frene basılmasıyla birlikte denetimden çıktı. Kayarak yan dönen arabaya, arttan gelen Abdurrahman D. yönetimindeki 61 ADN 026 plakalı ticari araç yolcu kısmından çarptı. Çarpmanın tesiriyle savrulan 29 AAH 113 plakalı arabanın şoförü Okan Y. ise olay yerinden kaçtı.
Kazada 29 AAH 113 plakalı arabada yolcu olarak bulunan Ozan Özgür B. ile 61 ADN 026 plakalı ticari araçta bulunan şoför Abdurrahman D. ile yolcu pozisyonundaki Zeynep D., A.A.D. (5) ve S.D. (8) yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil sıhhat, polis ve itfaiye grubu sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazanın akabinde olay yerinden kaçan şoför Okan Y. ise saklandığı çalılık alanda yakalanarak gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.