Ramazan Öztürk tarafından
13 Şubat, 2024 13:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

BTP Tam Kadro Sahada

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) tam kadro sahada. BTP Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Furkan Aydın yoğun bir şekilde esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Esnafın sorunlarını dinleyen Aydın; " Esnafımız zor günler geçiriyor her seçim öncesi dinlermiş gibi yapıp bir dahaki seçime kadar görünmeyen siyasetçilerden muzdarip. Biz BTP kadroları olarak halkın içinden, halkın bizzat kendisiyiz projelerimizle dopdolu geliyoruz. Halkımızın teveccühü gücümüze güç katıyor" dedi. Başkan Adayı Aydın'a çalışmalarında BTP Karabük İl Başkanı Recep Özcan, yönetim kurulu üyesi Hasan Ergin de eşlik etti. Diğer yandan BTP Kadın Kolları da stand çalışmalarına devam ediyor.(Ramazan Öztürk) blank
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İl Jandarma Komutanlığı’ndan caddede tanıtım standı

Karabük’te Vilayet Jandarma Komutanlığı Jandarma Genel Komutanlığı’nın 186. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle tanıtım standı kurdu.
Şehrin trafiğe kapalı caddesi olan Kemal Güneş Caddesi’ ne kurulan stantlarda jandarmanın misyon alanları, kullandığı ekipmanlar ve çeşitli tanıtıcı gereçler yer aldı.
Stantlarda jandarmanın kullandığı yerli üretim teçhizatlar, son olarak hizmete alınan araç ve her yaşa uygun tanıtım broşürleri vatandaşlar ağır ilgi gösterdi.
Kurulan stantları AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’da ziyaret etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin