Bozkurt Belediyesinden Hava Kirliliğine Çözüm Atağı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Ocak, 2015 13:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Bozkurt Belediyesinden Hava Kirliliğine Çözüm Atağı

KASTAMONU Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, hava kirliliği beraber çözeceğiz sloganı ile ilçedeki kaloriferli apartmanların yöneticileri ile toplantı yaptı.
Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, gelecek yıl, ilçede satılacak kömürler belediye tarafından denetlenerek ve belediyenin belirlediği kömürler dışında ilçede kömür satılamayacak. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, ilçemizdeki hava kirliğini hep beraber çözeceğiz ifadelerini kullanarak, “gelecek yıl satılacak kömür markalarını belediyemiz belirleyecek ve bu markalar dışında ilçemizde kömür alınıp satılamayacak” dedi. Baca filtreleri konusunda da bir açıklama yapan Ekeş, “Öncelikle kaloriferli binalar daha sonra da sobalı binalara baca filtresi takma zorunluluğu getirildi. Eylül 2015 tarihine kadar filtre taktırmayan binalar kaloriferlerini açamayacaklar” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi sorusturmasi buyuyor chpli meclis uyesi ve iki isim daha gozaltinda SUVh6evy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi soruşturması büyüyor: CHP’li meclis üyesi ve iki isim daha gözaltında

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama çalışmaları devam ederken gözaltına 3 kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler de belli oldu. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin