karabuk
İmsak 05:39
Güneş 07:03
Öğle 13:05
İkindi 16:20
Akşam 18:57
Yatsı 20:16
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ocak, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Bolu’nun yükseklerinde kar yağışı: Kartalkaya’da kar kalınlığı 1 metreye ulaştı

Bolu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. Doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı’nda kar kalınlığı 20 santimetreye yaklaşırken, Kartalkaya Kayak Merkezi’nin kayak pistlerinde ise 1 metreye ulaştı.
Bolu’nun yüksek kesimlerinde iki gündür kar yağışı etkili oluyor. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ağırlayan Abant Gölü Milli Parkı’nda iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Özellikle sabah saatlerinde yoğun şekilde etkisini gösteren kar yağışı, öğle saatlerinde etkisini kaybetti.
Öte yandan, Bolu’nun kayak turizmi merkezi Kartalkaya Kayak Merkezi’nde de pistlerde yapay karlama takviyesiyle birlikte kar kalınlığı 1 metreye ulaştı. Hafif kar yağışının etkisini sürdürdüğü tatil merkezinde kayakseverler kayak keyfini sürdürdü.
İstanbul ve Ankara arasında köprü görevi gören Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde ise kar yağışı etkisini kaybetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
agaca takilan dronu tufekle dala ates ederek kurtardilar OiTKiihW
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Ağaca takılan dronu tüfekle dala ateş ederek kurtardılar

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Cebeli köyünde ağaca takılan dron, ilginç bir yöntemle kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre dron çekimi için Cebeli köyüne giden Soner Sungur ve Serkan Gedik, yanlarında götürdükleri dron ile deneme uçuşu yaptı. Bir süre havada kalan dron, köyde bulunan uzun bir kavak ağacının dallarına takılarak asılı kaldı.
Kavak ağacının en uç noktasına takılan dronu indirmek için her yolu deneyen ikili tüm çabalarına rağmen başarılı olamadı. Bunun üzerine farklı bir yöntem deneyen Soner Sungur, tüfekle dronun takılı olduğu ince dala ateş etti.
Yapılan atış sonucu dalın kırılmasıyla dron yere düşerek ağaçtan kurtarıldı. Saatler süren uğraşın ardından dron hasar almadan kurtarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin