blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’nun 2025 bütçesi 1 milyar 16 milyon lira oldu

İl Genel Meclisi’nde Bolu’nun 2025 yılı bütçesi 1 milyar 16 milyon lira olarak karara bağlandı.
İl Genel Meclisinde 4 Kasım Pazartesi günü başlayan bütçe görüşmeleri sona erdi. Toplantıların ilk haftasında kamu kurum ve kuruluşları bütçe taleplerini meclise iletti. Kurumların talepleri ve ihtisas komisyonlarının tespitleri doğrultusunda 2025 yılı bütçesi 1 milyar 16 milyon lira olarak belirlendi. Meclisin son oturumunda İl Özel İdaresinin bütçe kararnamesi ile gelir ve gider bütçesi oylanarak kabul edildi.
Bütçe oylamasının ardından bir değerlendirme yapan İl Genel Meclis Başkanı Ekrem Çetinkaya, “Bütçemizin, ilimize, ilçelerimize, köylerimize ve tüm kurumlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yeni oluşan meclisimizin ilk bütçesini gerçekleştirdik. Uyum içerisinde bütçenin oluşmasına katkı veren tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik, beraberliğimizin daim olması temennisiyle 2025 yılında da başarılarımızın artarak devam etmesini arzu ediyorum” diye konuştu.
Toplantı, Aralık Ayı İl Genel Meclisi toplantılarının 2 Aralık Pazartesi günü başlamasının kararlaştırılmasıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Jandarma minik öğrencileri bilgilendirdi

Zonguldak Vilayet Jandarma Komutanlığı ve Çaycuma İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı takımlar, Burunkaya Şehit Emrah Kartal İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle unutulmaz bir gün geçirdi. Öğrenciler jandarma işçisi tarafından sorulan sorulara yanıt verdi.
Etkinliğe; İlçe Jandarma Kumandan Vekili Jandarma Üsteğmen Derviş Özhan, Merkez Jandarma Karakol Kumandanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Şerif Bekiroğlu, Zonguldak ve Çaycuma’dan gelen subay, astsubay ve uzman çavuşlar ile birlikte Çaycuma İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, Şube Müdürleri Muhammet Atlı ve Özkan Yıldırım katıldı.
Ziyaret sırasında öğrenciler, Jandarma Trafik Timi, Etraf Timi (HAYDİ), Asayiş Timi, Motosikletli Asayiş Timi, Köpek Timi, Su Altı Arama Kurtarma Timi ve Asayiş Komando Timi ile tanışma fırsatı buldu. Gruplar, öğrencilerle yakından ilgilenerek misyonlarını anlattı ve kullandıkları teçhizatları tanıttı.
Jandarma Teçhizatları Büyük İlgi Gördü
Öğrenciler, grup otolarına binerek sirenleri çalıştırdı, anons yaptı, misyon köpeğiyle vakit geçirdi ve dron uçuşunu izledi. Küçük trafik parkurunda yürüyerek trafik kurallarını tekrar eden öğrenciler, jandarma işçisinden hem bilgi aldı hem de keyifli dakikalar yaşadı.
Öğle yemeğinde jandarma gruplarıyla bir ortaya gelen öğrenciler, bu özel günü daima hatırlayacaklarını lisana getirdi. Jandarma Komutanı’nın "Kimler asker olmak istiyor?" sorusuna birçok öğrencinin el kaldırarak karşılık vermesi ise duygusal anlara sahne oldu.
Okul Müdürü İsmail Çelebi, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler, aktifliğe katılan tüm konukları alkışlarla karşılayarak büyük bir memnuniyetle ağırladı. Ziyaret sonunda yapılan açıklamada, "Okulumuza gelerek bizleri ve öğrencilerimizi memnun eden tüm kumandanlarımıza, İlçe Ulusal Eğitim Müdürümüze, şube müdürlerimize ve jandarma işçisine teşekkür ederiz" sözlerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin