blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Haziran, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’daki orman yangını 8 saatte kontrol altına alındı

Bolu’nun Göynük ilçesinde çıkan orman yangını 8 saatte denetim altına alındı. Vali Abdulaziz Aydın, "Fedakarca misyon yapan tüm gruplarımızın ağır çalışmaları sonucu denetim altına alınmıştır" dedi.
Göynük ilçesine bağlı Çatacık köyü mevkiinde saat 15.30 sıralarında ormanlık alanda şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da tesiri ile kısa müddette yayılan yangını söndürebilmek için gruplar ve köylüler seferber oldu. Yaklaşık 8 saattir devam eden yangın gece saatlerinde denetim altına alındı.

"Soğutma çalışmalarımız devam etmektedir"
Sosyal medya hesabından yangının denetim alındığını tabir eden Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, "Bugün 15.29 sıralarında Göynük ilçemizin Çatacık Köyü, Merkez Mahallesi Sünnet Gölü civarında bulunan ormanlık alanda başlayan yangın, fedakarca vazife yapan tüm takımlarımızın ağır çalışmaları sonucu denetim altına alınmıştır. Soğutma çalışmalarımız devam etmektedir. Allah vilayetimizi ve ülkemizi her türlü kazadan ve afetten koruma eylesin inşallah" sözlerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Aralık, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Thomas Reis: “Muasaba antrenmana gelmedi, son haftalarda olanlar saygısızcaydı”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, adı Fenerbahçe ile anılan Anthony Musaba’nın sabah antrenmanına katılmadığını ve son dönemde hem kalp olarak hem de kafasının Samsunspor’da olmadığından performansının düştüğünü söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk hafta maçında Eyüpspor’u konuk eden Samsunspor, müsabakadan 2-1 galip ayrıldı. Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Thomas Reis, "Burada oturmak bugün kolay çünkü galip geldik. 8 maçtan sonra galip geldiğimiz için burada daha kolay oturuyoruz. Yılı galibiyetle bitirdik. Bugün en iyi performansımızı gösteremedik. Özgüven açısından galibiyetle ayrılmak çok önemliydi" dedi.

"Muasaba antrenmana gelmedi, bu saygısızcaydı"
Transfer konusundaki sorulara da cevap veren Reis, Musaba’nın Fenerbahçe ile adı geçtikten sonraki tavırları nedeniyle hayal kırıklığına uğradığını belirterek, "Fenerbahçe’nin Musaba ile ilgilendiği haberlerini okumuştum. Bu işin doğasında bunlar var. Eğer sözleşmenizde serbest kalma opsiyonunuz varsa bunu kullanma hakkına sahipsiniz. Ama son haftalarda olanlar açıkçası beni bir hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Eğer bir futbolcu hem kafa olarak hem kalbiyle burada değilse doğal olarak performansı aşağıya doğru gidiyor ki son haftalarda gözlemlediğimizde açıkçası buydu. Bugün kendisiyle bir toplantı yaptım ve kendisine burada kalıp kalmayacağını sordum. Ben hoca olarak da bunu bilmek zorundayım. Eğer bizimle kalmayacaksan doğru bir şekilde açık yüreklilikle bunu bana söylemesini isterim. Çünkü aksi takdirde yeni bir transfer yapmamız gerekiyor diye kendisine belirttim. Kendisi ise bugün takımla olmamasının daha iyi olacağını söyledi. Tabii bugün kadroda olmadığı için kendisine sabah saatlerinde bir antrenman saati vermiştik, antrenmana gelmedi. Sonuç olarak şu an hala Samsunspor’un oyuncusu kendisi. Sonuç olarak Musaba’da bu toplanmaya katılmak zorunda. Eğer imza atacaksa başka bir takıma ocak ayında imza atabilir. Tekrardan o toplanma tarihinde takımla birlikte olmak zorunda. Eğer gelmezse kendisi zaten kulüp bu anlamda bir aksiyon almak zorunda kalacak. Açıkçası bir hayal kırıklığı yaşıyorum diyebilirim bu konuda. Çünkü kendisine biz kulüp olarak buraya gelmek gibi bir fırsat verdik ve kendisini geliştirmek anlamında da tüm desteğimizi gösterdik. Ama dediğim gibi son haftalarda olanlar açıkçası saygısızcaydı diyebilirim bu davranış şekliyle alakalı. Tabii bu durumdan nefret etsem de bu işin doğasında olan bir şey. Her zaman kendisiyle dürüst bir şekilde iletişim kurmaya çalıştık aynı şeyi kendisinden de beklerdim ve bugün kendisine kadroda olup olmak isteyip istemediğini sordum. Bana kadroda olmak istemediğini söyledi" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin