Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ağustos, 2023 19:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da ilk kez düzenlenen “Ultra Abant Koşusu”na 600 sporcu katıldı

Bolu’da ilk defa düzenlenen 4 farklı parkurdan oluşan ‘Ultra Abant Koşusu’ 600 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.
Doğasıyla adından söz ettiren Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı 600 sporcuya ev sahipliği yaptı. Bolu’da ilk defa düzenlenen ‘Ultra Abant Koşusu’ yoğun ilgi gördü. 4 farklı parkurdan oluşan koşuda, 6 kilometre göl koşusu, 18 kilometre Orman Koşusu, 33 kilometre Nilüfer Çiçeği Koşusu ve 62 kilometre de Ultra Abant Koşusu yer aldı. Sporcular geniş parkur alanlarında kıyasıya mücadele etti.

“Yaklaşık 600 sporcu, bu doğa cennetinde bizlerle birlikte oldular”
Ultra Abant Koşusunun düzenlenmesinde öncü olan Polat Dede, “Ultra Abant yarışını bu sene ilk kez, Abant Gölü Milli Parkı’nda düzenledik. Bu sene yaklaşık 600 sporcu, bu doğa cennetinde bizlerle birlikte oldular. Buraya gelen sporcularımıza çok teşekkür ediyoruz. İnanılmaz bir yarıştı. Bizim yarışımız bu sene 4 farklı parkurda yapıldı. 6 kilometre Göl Koşusu, 18 kilometre Orman Koşusu, 33 kilometre Nilüfer Çiçeği Koşusu ve 62 kilometre de Ultra Abant Koşusu yer aldı. Yaklaşık 600 sporcu katılım sağladı. Biz başlangıç yaptık, önümüzdeki senelerde buradaki sayıyı bin 500 kişilere çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Koşuya katılan bir kadın sporcu ise, “Çok güzel ve keyifliydi. Abant parkuru çok güzel herkese tavsiye ederim. Devamlı koşuyorum, buranın çok güzel bir doğası, patikası var. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Aralık, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Guerreiro: “1 puanı hak ettik”

SAMSUN (İHA) – Alanyaspor Yardımcı Antrenörü Pedro Guerreiro, Samsunspor karşısında aldıkları 1 puanı hak ettiklerini söyledi.
Trendyol Harika Lig’in 14. haftasında Corendon Alanyaspor, deplasmanda Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Alanyaspor’da maç sonu kırmızı kart gören Joao Perreira yerine basın toplantısına katılan Alanyaspor Yardımcı Antrenörü Pedro Guerreiro yaptığı açıklamada, "Hocamız kırmız kart gördü lakin neden gördü bilmiyoruz. Maça yeterli başlayamadık. Samsunspor ligin en güzel kadrolarından biri. Konferans liginde başkanlar. Daha sonra istediğimiz oyunu sergilemeye başladık lakin birinci yarıda istediğimiz oyunu elde edemedik. İkinci yarıda oyuncu değişikliği yaptık. Oyuna giren oyuncularımız da katkıda bulundu. Golü de bulduk. Oyunun son 20 dakikasında kimliğimizi bulduk ve oyun oynamaya başladık. 1 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye liginin güç olduğunu biliyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin