Reklam
Reklam
boluda elektrik diregine yildirim dustu eiggEsJz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 08:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da elektrik direğine yıldırım düştü

Bolu’da etkili olan sağanak yağış sırasında elektrik direğine yıldırım düştü. Direğin üst kısmında oluşan kıvılcım cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bolu’da gün boyunca sağanak yağmur ve şiddetli dolu etkili oldu. Kent genelinde aralıklarla devam eden gök gürültülü sağanak sırasında şimşekler de etkisini sürdürdü. Yağışın etkili olduğu sırada Alpagutbey Mahallesi’nde bulunan bir elektrik direğine yıldırım isabet etti. Yıldırımın düşmesiyle birlikte direğin üst kısmında kıvılcımlar oluştu. O anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

2026 yili yas cay taban fiyati 35 tl oldu 1ZI1HvlH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

2026 yılı yaş çay taban fiyatı 35 TL oldu

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, “2026 yılı yaş çay alım fiyatı 35 TL olarak belirlenmiştir. ÇAYKUR tarafından gerekli açıklama bilahare yapılacaktır” dedi.

Geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sonrasında dönemin Tarım ve Hayvancılık Bakanı tarafından açıklanan yaş çay taban fiyatı bu yıl AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu tarafından açıklandı. Meclis kürsüsünde söz alan Milletvekili Mertoğlu, 2025 yılında 25 TL olarak açıklanan yaş çay taban fiyatının bu yıl 35 TL olduğunu dile getirdi. Mertoğlu, “AK Parti Rize Milletvekili yaş çay taban fiyatını meclis kürsüsünden açıkladı. Mertoğlu, “2026 yılı yaş çay alım fiyatı 35 TL olarak belirlenmiştir. ÇAYKUR tarafından gerekli açıklama bilahare yapılacaktır. Yıllık enflasyon oranının üzerinde yapılan bu artışla birlikte üreticimizin alın teri korunmuş, çay müstahsillerimizin yanında olunduğu bir kez daha ortaya konmuştur. Çay; Rize ve bölgemiz için sadece bir tarım ürünü değil; emeğin, bereketin ve geçimin adıdır. Her zaman üreticimizin yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çay üreticilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.