Bolu Belediyesi ekipleri şehrin dört bir yanında çalışıyor - Karabük Haber Postası
bolu belediyesi ekipleri sehrin dort bir yaninda calisiyor r14XUqN1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ağustos, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi ekipleri şehrin dört bir yanında çalışıyor

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz aylarının gelmesiyle birlikte asfalt ve kaldırım çalışmalarına sürat verdi. Kentin farklı noktalarında sürdürülen üstyapı projeleriyle kentin ulaşım ağı çağdaş bir görünüme kavuşturuluyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında Kültür Mahallesi Dr. Tevfik Atay Sokak, Aşağısoku Mahallesi Şair Şinasi Sokak ve Tepecik Mahallesi’ndeki 2702. ve 2703. sokaklarda eş vakitli projeler gerçekleştiriliyor. Kültür Mahallesi Dr. Tevfik Atay Sokak’ta üstyapı büsbütün yenileniyor. Belediye takımları sokağı araç trafiğine kapatarak bordür ve kaldırım imalatına başladı. Kaldırımlar baskı asfalt tekniğiyle yenilenecek, akabinde sıcak asfalt serilerek sokak çağdaş bir görünüme kavuşturulacak. Aşağısoku Mahallesi’nde bulunan Şair Şinasi Sokak’ta asfaltlama çalışmaları bitme basamağına geldi. Hacı Nakkaş Camii’nin önünden geçen sokakta sıcak asfalt serimi bugün tamamlanacak ve yol yine araç ile yaya trafiğine açılacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tepecik Mahallesi 2702. ve 2703. sokaklarda da çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yapılaşmanın bulunduğu bölgelerde toz ve çamur sıkıntısını çözmek için PMT serimi tamamlandı. Sonrasında yapılacak sathi kaplama ile sokaklar çağdaş ve konforlu bir hale getirilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yarismadan donen ogrencileri tasiyan aracin kaza ani guvenlik kamerasina yansidi Fag8bwIF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Yarışmadan dönen öğrencileri taşıyan aracın kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

İstanbul’dan robot yarışmasından dönen Ünye Fen Lisesi öğrencilerini taşıyan Ünye Belediyesine ait midibüsün Samsun’da şarampole devrildiği kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

Kaza, saat 06.45’te Samsun’un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ordu’nun Ünye ilçesindeki Ünye Fen Lisesi öğrencilerini taşıyan ve İstanbul’da katıldıkları robot yarışmasından döndükleri öğrenilen Tuncay Güngör idaresindeki 52 AEE 917 plakalı Ünye Belediyesine ait midibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan 9’u öğrenci, 4’ü öğretmen, 2’si şoför olmak üzere toplam 15 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralanan öğrencilerden birinin kolunun koptuğu ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi. Kaza anının saniye saniye güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntüsünde kazanın dehşeti gözler önüne serildi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin