Karabük Postası tarafından
13 Kasım, 2015 08:18 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bisiklet Yolu, Minik Ellerle Yeşeriyor

KASTAMONU Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevi’nin öğrencileri ile birlikte fidan dikti. Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevi’nde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren öğrenciler, doğa bilincini aşılamak üzere düzenlenen etkinlikte, Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile bisiklet yolunda fidan ve çiçek diktiler. Çocukların ağaç ve doğa sevgisi ile büyümeleri yolunda çok güzel ve anlamlı bir etkinlikte buluştuklarını dile getiren Tahsin Babaş, “Biz geleceğimizi emanet edeceğimiz bu çocuklarımızın, en iyi koşullarda ve en yüksek standartlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Özellikle çocukların bu yaşlarda alacakları eğitimler, hafızalarında çok büyük yer edinecektir. Onların bu çağları, en meraklı oldukları ve öğrenme duygularının en üst seviyede olduğu çağlar. Biz de çocuklarımızın eğitimleri adına gerekli tüm desteği veriyoruz” diye konuştu. Çocukların aldıkları eğitimlerin yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleri içinde de aktif olarak yer almalarının büyük önem arz ettiğini vurgulayan Babaş, çocuklarda toplumsal olaylara duyarlılık uyandırmak açısından bu tarz etkinlikleri önemsediklerini ifade etti. Çocuklar etkinlik kapsamında hercai menekşe, süs iğdesi, mahoniya, çalı iğdesi ve ters gibi bitkilerin dikim işlemlerini gerçekleştirdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin