Karabük Postası tarafından
25 Ocak, 2023 15:54 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Birlik Medya Yönetimi, Başkan Vergili’yi Ağırladı

Birlik Medya Yönetimi ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile Karabük gündemi hakkında fikir alış verişinde bulundular. Başkan Vergili, Karabük halkına vaat ettiği projeleri hayata geçirmenin kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Hafta sonu AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile bir aya gelen Birlik Medya Yönetimi ziyaret ve görüşmeler kapmasında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile bir araya geldi. Akşam yemeğinde bir aya gelen Birlik Medya Yönetimi,  Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile Karabük gündemi hakkında fikir alış verişinde bulundular. Sohbet havasında geçen görüşmede Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Karabük kamuoyunun merakla beklediği milletvekili ada adayı olup olmaması konusunda da sohbetin geçtiği görüşmede Başkan Vergili, aday adaylığı konusunda net açıklamalarda bulunmadı. Şu anda sadece seçim döneminde Karabük halkına vaat ettiği projeleri hayata geçirmenin kendisi için çok önemli olduğunu belirten Başkan Vergili “ Allahın izni ile projelerimizi hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.  Karabük halkına ne sözü vermiş isek onları yapacağız” dedi Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile yapılan görüşme sonrası gazetemize kısa bir açıklama yapan Birlik Medya Yöneticilerinden yapılan açıklama da, “ Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta AK Parti Milletvekillerimiz ile yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bir araya gelmiştik. Şimdi de Karabük Belediye Başkanımız ile bir araya geldik. Güzel bir görüşme oldu, özellikle Karabük gündemi ile ilgili konularda görüşme yaptık. Bizlerde Birlik Medya olarak Karabük Belediyesinin yapmış olduğu ve yapacağı her türlü hizmetlerin de yanında olduğumuzu ifade ettik.  Birlik Medya olarak Karabük için yapılacak her olumlu iş ve işlerin yanında olacağız. Bu ve buna benzer görüşmelerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek” denildi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sahnede evlilik teklifi

Bartın’da bir genç, pop sanatkarı Güliz Ayla konserinde sahneye çıkarak, binlerce kişinin gözü önünde kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu. "Evet" karşılığı alan genç, sanatçı ile birlikte müzik söyledi.
Bartın’da düzenlenen Çilek Şenliği renkli ve enteresan imgelere sahne oluyor. Şenliğin ikinci gününde çilekli pasta müsabakası düzenlendi. Heyet üyeleri, birbirinden hoş 19 pasta ortasından en güzelini seçmekte zorlandı. Birinciye 5 bin TL mükafatın verildiği yarışın kazananı Bartın ve çilek temalı yaş pastayı hazırlayan Ekin Aytekin oldu.
Yarışmanın akabinde ise halk oyunları şovları sergilendi. DJ performanslarının da yer aldığı ikinci günün finalinde ise pop sanatkarı Güliz Ayla, sahne aldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konserde, sanatçı binlerce kişiyi coşturdu.

Sanatçıdan kendisine enteresan benzetme
Pop sanatkarı Güliz Ayla, sahnede yaptığı kısa konuşmada çileğe benzemek istediğini lakin giydiği yeşil kıyafet nedeniyle olgunlaşmamış çileğe benzediğini söyledi. Sanatçı, "Burada olmaktan çok memnunum. Ben de çileğe benzemek istedim, olmadı. Yeşil kaldım biraz. Olmamış, tatlı değil mi? Daha tam olmamış, yani mevsiminde değil" dedi.
Sahneye çıkan bir hayranı ise kara kalem çalışması ile çizdiği resmi ünlü sanatkara verdi. Kız arkadaşı ile birlikte sahneye çıkan bir genç ise, sahnede arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. Diz çökerek, kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunan genç, "evet" yanıtı alması üzerine alandakiler tarafından alkışlandı. Ünlü sanatçı ise, teklifin akabinde "ve sizi karı koca ilan ediyorum" diye espri yaparak, çifti kutladı. Gençlerin sevinç ve heyecanına ortak olan sanatçı, bir müziğini da onlarla birlikte seslendirdi.

Programda sanatkara 1 sepet Bartın çileği armağan edildi.
Festivalin ikinci günü aktiflikleri sanatkarın verdiği konserin akabinde sona erdi

Bizi sosyal medyadan takip edin