Karabük Postası tarafından
31 Ocak, 2023 14:43 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Birlik Medya Yöneticileri Vali Gürel’le Bir Araya Geldi

Karabük Birlik Medya Yöneticileri Vali  Fuat Gürel ile kahvaltılı bir programda bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen görüşmede,  Karabük'te yapılan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Birlik Medya Yönetimine teşekkür eden Vali Fuat Gürel, "Çağımızın dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, ideal manada haberin doğrusunu insanlara ulaşmasını sağlamak gibi anlamlı bir misyonu içermektedir. İletişim çağının hayatımızın her noktasına sirayet ettiği günümüzde bu anlayışla sizler de görevinizi sürdürmektesiniz. Tarafsız ve evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşarak, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak da kamusal bir görevi yerine getirmektesiniz. Ben bu manada  teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" dedi. Birlik Medya Yöneticileri ise Vali Fuat Gürel'e teşekkür ederek,  "Karabük’te basılı yayım olarak 2 gazetemizle birlikte günlük yayım yapan tek basın kuruluşuyuz. Karabük’e daha çok hizmet edebilmek, daha yararlı olabilmek, kamu görevi olan gazeteciliği halkın yararına ve kamuoyunun genel çıkarlarına daha iyi hizmet edebilmek için şehrimizin yöneticileriyle özel oturumlarda bundan sonraki süreçte de  bir araya gelmeye devam edeceğiz" dediler. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Ekim, 2025 14:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti Kadın Kolları Üst Düzey Heyeti Karabük’te

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili  Tuğba Işık Ercan, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz ile MKYK Üyeleri  Hatice Çakmak ve Mine Meydancı, Karabük’te bir dizi temaslarda bulundu.

Heyet, ziyaret programına AK Parti Karabük İl Başkanlığı ile başladı. Burada İl Başkanı Ferhat Salt ile teşkilat çalışmaları, kadınların siyasetteki öncü rolü ve Türkiye Yüzyılı vizyonu üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Salt, “AK Kadınların fedakarlıklarıyla, inançla ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kıymetli Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

İl Başkanlığı ziyaretinin ardından heyet, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya  ile bir araya geldi. Görüşmede belediye hizmet anlayışı ve kadınların şehir hayatına katkıları ele alındı. Başkan Çetinkaya, “Birlik ve dayanışma ile şehrimizi daha güçlü yarınlara taşırken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sunmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

blank

 VALİ MUSTAFA YAVUZ’A ZİYARET

AK Parti Kadın Kolları heyeti son olarak Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Karabük Milletvekilleri  Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Cem Şahin’in eşi Esra Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Kadın Kolları Başkanı  Hülya Uluçay ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Vali Mustafa Yavuz, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan da ev sahipliği ve misafirperverliklerinden ötürü Vali Yavuz’a teşekkürlerini iletti.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin