Bin 117 Rus turisti taşıyan kruvaziyerin Türkiye’deki 4. adresi Samsun oldu - Karabük Haber Postası
bin 117 rus turisti tasiyan kruvaziyerin turkiyedeki 4 adresi samsun oldu dXsLV8st
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bin 117 Rus turisti taşıyan kruvaziyerin Türkiye’deki 4. adresi Samsun oldu

Rusya’nın Soçi kentinden yola çıkan ve bin 117 turisti taşıyan kruvaziyer, İzmir, İstanbul ve Bartın’ın akabinde Türkiye’deki dördüncü durağı olan Samsun’a ulaştı.

Kruvaziyer turizminde sürat kesmeyen Samsun, bugün Rus turistlere konut sahipliği yaptı. Astoria Grande isimli kruvaziyer, Soçi’den Türkiye karasularına girerek İzmir, İstanbul ve Bartın limanlarına uğradıktan sonra öğlen saatlerinde Samsun Limanı’na demir attı.

Toplamda bin 117 turist ve 444 mürettebat olmak üzere bin 561 kişilik bir kafileyle kente gelen turistler, ellerindeki broşürlerle Samsun’u keşfetmek için limandan ayrıldı. Yaz dönemi boyunca her hafta Samsun’a gelen bu turistler, kentin doğal hoşluklarını geziyor, alışveriş yapıyor ve akşam saatlerinde tekrar kruvaziyere dönüyor.

Günü Samsun’da geçiren turistlerin bir sonraki rotası Trabzon olacak, akabinde da Soçi’ye geri dönecekler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte samanlik ve odunluk yanginda kule dondu RzNSUh5b
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te samanlık ve odunluk yangında küle döndü

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde samanlık ve odunlukta çıkan yangın hasara yol açtı.

Yangın, Kapucu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adem K.’ye ait samanlık ve odunlukta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, samanlık ve odunluğu tamamen sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında samanlık ve odunluk kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin