BEÜ Öğrencilerinden GMİS'e Teşekkür - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Mart, 2015 08:53 tarihinde yayınlandı
0
0

BEÜ Öğrencilerinden GMİS’e Teşekkür

ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü’nün geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesine destek veren Genel Maden İşçileri Sendikası’na (GMİS) teşekkür belgesi verildi.
Proje kapsamında Maden Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından Maden Şehitleri Anıtı, Uzunmehmet Anıtı ve Kozlu Maden Şehitliği’nde çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapılmıştı.
Yard. Doç. Dr. Alaattin Çakır ile bir grup Maden Mühendisliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi, 20 Mart 2015 tarihinde GMİS’ i ziyaret ederek Genel Başkan Eyüp Alabaş’a bu projeye katkıları ve destekleri nedeniyle teşekkür belgesi sundu.
GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, BEÜ Maden Mühendisliği Bölümü’nün geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesine destek verdiklerini belirterek, “Öğretim üyelerimiz ile öğrencilerimizin maden şehitlerine gösterdikleri hassasiyetten memnuniyet duyduk.
Bu tür sosyal sorumluluk projelerini desteklemeye devam edeceğiz. Duyarlılıkları nedeniyle hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
BEÜ Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Alaattin Çakır ise “Genel Maden İşçileri Sendikası’na bu sosyal sorumluluk projesine verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sosyal sorumluluk projesini geleneksel hale getirerek önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz ve Sendikamızdan desteklerini bekliyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida gelecegin teknolojileri konusuldu 9rVqXZhO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’da geleceğin teknolojileri konuşuldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrenciler, artırılmış, sanal ve karma gerçeklik teknolojileriyle tanıştı.

Zonguldak’ın Alaplı Karşıyaka Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Berk Üstün tarafından “Gerçeği Yeniden Tanımlamak: Artırılmış Karma Sanal Gerçeklik” başlıklı sunum yapıldı. Fen Bilimleri öğretmeni Vahit Uludağ’ın koordinatörlüğünde düzenlenen söyleşide, teknolojinin günümüzdeki kullanım alanları ve gelecekteki etkileri öğrencilere örneklerle anlatıldı.

Programa, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Şube Müdürleri Yakup Keleş ve Yüksel Önder ile Okul Müdürü Ersan Atlıhan da katıldı. Etkinlikte konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, bu tür bilimsel çalışmaların öğrencilerin vizyonunu geliştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. Program sonunda katkı sunan öğretmen ve idarecilere teşekkür edildi.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri’nin, gençlerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeye ve teknolojiye yönelik farkındalık oluşturmaya katkı sağlamaya devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin