Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Temmuz, 2021 10:06 tarihinde yayınlandı
0

Beton mikseri kamyonete çarptı: 4 yaralı

Safranbolu ilçesinde beton mikserinin yolun kenarında bekleyen kamyonete çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.
Kaza, Safranbolu-Bartın karayolu Kirkille mevkiinde meydana geldi. Necati Ö. (34) idaresindeki 78 SR 804 plakalı beton mikseri ilçe istikametine seyir halindeyken yol kenarında geri dönüşüm şişesi toplamak için bekleyen Osman S. (28) idaresindeki 78 SA 052 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet refüje çıkarken, kazada sürücülerle birlikte Hayri Yılmaz (52) ve Ramazan Doğuçam (31) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kaza nedeniyle yola savrulan cam şişeler karayolları ekipleri tarafından temizlendikten sonra trafik yeniden ulaşıma açıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zihinsel engelli kizina istismari ogrenince kalbi buna dayanmayan anne icin savsat halki bir araya 9gaPzAt4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zihinsel engelli kızına istismarı öğrenince kalbi buna dayanmayan anne için Şavşat halkı bir araya geldi

Artvin’de zihinsel engelli kızına yönelik cinsel istismar iddiasını öğrendikten sonra fenalaşarak hayatını kaybeden anne Nalan Kaya için vatandaşlar bir araya geldi. Düzenlenen yürüyüşte kadına, çocuğa ve engelli bireylere yönelik şiddete dikkat çekildi.

Artvin’in Şavşat ilçesinde zihinsel engelli kızına yönelik cinsel istismar iddiasını öğrendikten sonra fenalaşarak hayatını kaybeden Nalan Kaya için Şavşat Kadın Derneği öncülüğünde basın açıklaması ve yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe merkezinde toplanan vatandaşlar, ellerinde Nalan Kaya’nın fotoğraflarını taşıdı. Basın açıklamasının ardından kalabalık, Kaya’nın işlettiği markete kadar yürüyerek, iş yerinin kapısına gül ve karanfil bıraktı.

Grup adına basın açıklaması yapan Şavşat Kadın Derneği Başkanı Fatma Acar Çelik, “5 Mayıs 2026 tarihinde ilçemizde yaşanan ve hepimizin vicdanında derin yaralar açan elim olay karşısında bir araya geldik. Yapılan bu açıklama hiçbir siyasi düşüncenin ya da provokasyonun parçası değildir. Amacımız kadınlara, çocuklara ve engellilere yönelik her türlü şiddet ve istismarın karşısında olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmaktır. İlçemizde yaşanan insanlık dışı olay hepimizi derinden sarstı. Evet bir annenin yüreği bu acıya dayanamadı. Bugün burada yükselen ses sadece öfkenin değil, vicdanın da sesi olsun istiyoruz. Hiçbir kadın korkuyla yaşamasın. Hiçbir çocuk suskun bırakılmasın. Hiçbir engelli birey savunmasız hissetmesin” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin