Beşiktaş'ta Ciro Immobile krizi sürüyor. Takımdan ayrılmak isteyen İtalyan golcü, ayrılığı için 4 milyon euro talep etti. Ancak siyah-beyazlı yönetim, bu teklifi kabul etmedi.
beIN SPORTS’un haberine göre; Immobile, İtalya ve Amerika’dan gelen tekliflere henüz olumlu yanıt vermezken, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in de deneyimli forveti yeni sezon planlamasında ana kadroda düşünmediği ifade ediliyor.
Beşiktaş İkinci Başkanı Serdal Adalı'nın, Immobile’nin sözleşmesini sonlandırmak adına 3 milyon euro teklif ettiği ancak oyuncunun bu teklife henüz yanıt vermediği aktarıldı.
Siyah-beyazlı yönetimin, oyuncunun geleceğiyle ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği ve alternatif transfer planlarını da gündemde tuttuğu öğrenildi.