Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Belediyeye ait bu kafede çay-simit sudan ucuz

Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB), ’153 Restoran’ın ardından ’153 Kafe’de de fiyat indirimine giderek, çay-simidi 10 TL’ye düşürdü. Vatandaş ve esnaf, indirimi memnuniyetle karşıladı.
SBB Başkanı Halit Doğan’ın talimatıyla, SBB’ye ait 153 Restoran’da indirilen fiyatlar vatandaşların takdirini kazanmıştı. 70 TL’ye 3 çeşit yemek yiyen vatandaşlara bir müjde de 153 Kafe’den geldi. SBB Başkanı Halit Doğan, günde binlerce insanın kullandığı İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’ndeki 153 Kafe’de çay ve simit fiyatlarını yüzde 50 indirdi ve sudan ucuz hale getirdi. Yeni tarife ile birlikte vatandaşlar ve esnaf, çay ile simidi 10 TL’ye tüketme fırsatı buldu. Başkan Doğan, bu tip yerlerin sayısını, esnafa zarar vermeyen lokasyonlarda artırmayı hedeflediklerini söyledi.

“Dışarıda bir kafede 40-50 TL”
İndirimle ile birlikte fiyatların gayet ucuz olduğuna değinen Abdullah Kılavuz, “Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilikte çok iyi. Her zaman olduğu gibi yine halkın yüzünü güldürdü. Normal bir kafede çay-simit yerseniz 40-50 TL ödersiniz. Burada 10 TL. Fiyatlardan çok memnunuz” diye konuştu.

“Çay-simidin 10 TL olmasına sevindik”
Şoför esnafının da fiyatlara sevindiğini belirten Muharrem Kocakaya, “Burası İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi. Fiyatların indirilmesi hem vatandaş hem de şoför esnafı için iyi oldu. Yemek fiyatlarının indirilmesinden memnunduk, çay ve simit fiyatının 10 TL olmasına da sevindik. Biz de burada oturup, çay ve simit yiyoruz” şeklinde konuştu.

“Bu fiyatlar çok iyi geldi”
Lokanta ve kafedeki fiyatların düşmesine sevindiğini ifade eden esnaf Nail Çelik, “Bu kararı alan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Lokantamızda fiyatlar düşürüldü. Buradaki lokasyonda fiyatların ucuzlaması şoför esnafının işlerine de olumlu yansıdı. Bu uygulamalardan halk da esnaf da memnun. Bu gibi hizmetlerin devamını bekliyoruz. Bir önceki dönemde çay-simit 20 TL’ydi. Bu fiyatlar çok iyi oldu” ifadelerini kullandı.
Kafede kahvaltı yapan Yılmaz Öztürk, “Kafeden çay ve simit aldım. 10 TL para ödedim. Fiyatların indirilmesini güzel buldum. Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bence yeni fiyatlar oldukça uygun. Bu da bizim hoşumuza gitti” derken, yolcu Nimet Karanlık ise “Fiyatların düşürülmesi çok güzel oldu. Olması gereken de buydu. Şu ana kadar vatandaş için yapılan hizmetler çok güzel. Başkanımızdan bu uygulamaların devamını bekliyoruz. Dışarıdaki kafelerde fiyatlar oldukça pahalı” dedi.

Tuvaletler de ücretsiz oldu
Restoran ve kafelerdeki fiyat indiriminin yanı sıra Başkan Doğan’ın talimatı ile belediyeye ait tüm işletmelerde de tuvaletler ücretsiz hale getirildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor, Şenol Güneş ile yollarını ayırdı

Trabzonspor, Teknik Yönetici Şenol Güneş ile yollarını ayırdı.
Trabzonspor’da Şenol Güneş devri sona erdi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Sezon başında Şenol Güneş ile sırf teknik yönetici olarak değil; birebir vakitte kendisinin deneyimlerinden istifade ederek geleceğin Trabzonspor’unu inşa etmek ismine planlama yaptık. Program kapsamında Güneş’in tesisler ve yatırımlardan da sorumlu olacağı, âlâ bir kurumsal yapıyı kurabilme maksadıyla misyona başladık. Maalesef ligde dilek etmediğimiz sonuçlar aldık. Ve geldiğimiz nokta prestijiyle teknik yöneticilik makamında bir kan değişikliğine gitme muhtaçlığı ortaya çıktı. Yeni teknik yöneticinin belirlenmesi için arayışlara vakit kaybetmeden başladık. Tüm süreci şeffaf formda kamuoyuyla paylaşacağız. Trabzonspor topluluğuna ve büyük taraftarımıza hürmetle duyurulur" denildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.